притисни ентер »

НАУЧНО ПОТВРДЕНО: Жените кои пијат чај имаат помал струк
НАУЧНО ПОТВРДЕНО: Жените кои пијат чај имаат помал струк

НАУЧНО ПОТВРДЕНО: Жените кои пијат чај имаат помал струк

Неодамнешно истражување објавено во научно списание открива дека жените кои редовно пијат чај имаат потенок струк. По проучувањето на неколку студии и мета-анализа на ефектите што ги има зелениот, белиот и црниот чај врз телесната тежина, научниците од Холандија заклучиле дека природните состојки на чајот (катехин и кофеин) помагаат во зголемувањето

НАУЧНО ПОТВРДЕНО: Жените кои пијат чај имаат помал струк

НАУЧНО ПОТВРДЕНО: Жените кои пијат чај имаат помал струк

Неодамнешно истражување објавено во научно списание открива дека жените кои редовно пијат чај имаат потенок струк. По проучувањето на неколку студии и мета-анализа на ефектите што ги има зелениот, белиот и црниот чај врз телесната тежина, научниците од Холандија заклучиле дека природните состојки на чајот (катехин и кофеин) помагаат во зголемувањето

Холандски научници откриваат: Жените кои го пијат овој напиток имаат потенок струк

Холандски научници откриваат: Жените кои го пијат овој напиток имаат потенок струк

Неодамнешно истражување објавено во научно списание открива дека жените кои редовно пијат чај имаат потенок струк. По проучувањето на неколку студии и мета-анализа на ефектите што ги има зелениот, белиот и црниот чај врз телесната тежина, научниците од Холандија заклучиле дека природните состојки на чајот (катехин и кофеин) помагаат во зголемувањето

Холандски научници откриваат - жените кои го пијат овој напиток имаат потенок струк

Холандски научници откриваат - жените кои го пијат овој напиток имаат потенок струк

Неодамнешно истражување објавено во научно списание открива дека жените кои редовно пијат чај имаат потенок струк. По проучувањето на неколку студии и мета-анализа на ефектите што ги има зелениот, белиот и црниот чај врз телесната тежина, научниците од Холандија заклучиле дека природните состојки на чајот (катехин и кофеин) помагаат во зголемувањето

Холандски научници откриваат: Жените кои го пијат овој напиток имаат потенок струк

Холандски научници откриваат: Жените кои го пијат овој напиток имаат потенок струк

Неодамнешно истражување објавено во научно списание открива дека жените кои редовно пијат чај имаат потенок струк. По проучувањето на неколку студии и мета-анализа на ефектите што ги има зелениот, белиот и црниот чај врз телесната тежина, научниците од Холандија заклучиле дека природните состојки на чајот (катехин и кофеин) помагаат во зголемувањето