притисни ентер »

Рицинусово масло и сода бикарбона
Рицинусово масло и сода бикарбона

Рицинусово масло и сода бикарбона

Постојат дури 18 здравствени проблеми што рицинусовото масло и содата бикарбона успешно ги решаваат. Алергиски осип Измешајте 3 лажици сода бикарбона и 1 лажица рицинусово масло и со оваа мешавина намачкајте го телото неколку минути пред туширање. Измијте го телото под млак туш. Алергискиот осип ќе исчезне. Габички Измешајте 1 лажица рицинусово масло

Рицинусово масло и сода бикарбона: Лекува катаракта, отстранува папиломи и брадавици, ја подмладува кожата!

Рицинусово масло и сода бикарбона: Лекува катаракта, отстранува папиломи и брадавици, ја подмладува кожата!

Алергиски осип Измешајте 3 лажици сода бикарбона и 1 лажица рицинусово масло и со оваа мешавина намачкајте го телото неколку минути пред туширање. Измијте го телото под млак туш. Алергискиот осип ќе исчезне. Габички Измешајте 1 лажица рицинусово масло и 1 лажица сода бикарбона. Нанесете ја оваа мешавина на местото зафатено од габички и оставете ја

(Рецепт) Рицинусовото масло и сода бикарбона: Лекуваат катаракта, отстрануваат папиломи и брадавици, ја подмладуваат кожата!

(Рецепт) Рицинусовото масло и сода бикарбона: Лекуваат катаракта, отстрануваат папиломи и брадавици, ја подмладуваат кожата!

Постојат дури 18. здравствени потешкотии кои рицинусовото масло и сода бикарбоната успешно ги решаваат… Алергиски осип Измешајте 3 супени лажици сода бикарбона и 1 лажица рицинусово масло и со оваа маснотија намачкајте го телото неколку минути пред туширање. Исплакнете го телото под топол туш. Алергискиот осип ќе исчезне. Габички Измешајте 1 лажица