притисни ентер »

Евертон четири меча без победа, топ 4 пласманот изгледа далечен
Евертон четири меча без победа, топ 4 пласманот изгледа далечен

Евертон четири меча без победа, топ 4 пласманот изгледа далечен

Евертон одиграа само 0:0 на гостувањето кај Брајтон во вториот понеделнички меч во Премиер лигата, што е нивни четврти меч без победа и со кој остануваат на далечни 7 поени од топ 4 пласман на место кое води во Лигата на шампионите. Од друга страна, за Брајтон, и овој поен може да биде клучен во борбата за опстанок. Евертон се на осмото место со 48

Евертон четири меча без победа, топ 4 пласманот изгледа далечен

Евертон четири меча без победа, топ 4 пласманот изгледа далечен

Евертон одиграа само 0:0 на гостувањето кај Брајтон во вториот понеделнички меч во Премиер лигата, што е нивни четврти меч без победа и со кој остануваат на далечни 7 поени од топ 4 пласман на место кое води во Лигата на шампионите. Од друга страна, за Брајтон, и овој поен може да биде клучен во борбата за опстанок. Евертон се на осмото место со 48

Евертон четири меча без победа, топ 4 пласманот изгледа далечен

Евертон четири меча без победа, топ 4 пласманот изгледа далечен

Евертон одиграа само 0:0 на гостувањето кај Брајтон во вториот понеделнички меч во Премиер лигата, што е нивни четврти меч без победа и со кој остануваат на далечни 7 поени од топ 4 пласман на место кое води во Лигата на шампионите. Од друга страна, за Брајтон, и овој поен може да биде клучен во борбата за опстанок. Евертон се на осмото место со 48

Евертон четири меча без победа, топ 4 пласманот изгледа далечен

Евертон четири меча без победа, топ 4 пласманот изгледа далечен

Евертон одиграа само 0:0 на гостувањето кај Брајтон во вториот понеделнички меч во Премиер лигата, што е нивни четврти меч без победа и со кој остануваат на далечни 7 поени од топ 4 пласман на место кое води во Лигата на шампионите. Од друга страна, за Брајтон, и овој поен може да биде клучен во борбата за опстанок. Евертон се на осмото место со 48