притисни ентер »

Бислимоски: Воведувањето на целодневна евтина тарифа на струјата е невозможно
Бислимоски: Воведувањето на целодневна евтина тарифа на струјата е невозможно

Бислимоски: Воведувањето на целодневна евтина тарифа на струјата е невозможно

Воведување на евтина тарифа во текот на целиот ден е технички невозможно, заради вонредната ситуација во која се наоѓа земјата предизвикана од пандемијата со корона вирусот, вели претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимоски за ТВ 24. -Оваа идеја во овој момент не можеме да ја реализираме бидејќи едноставно нема ниту технички

Беслимовски: Технички невозможно е воведување на евтина струја во текот на целиот ден

Беслимовски: Технички невозможно е воведување на евтина струја во текот на целиот ден

Беслимовски рече дека се разгледуваат можноста за плаќање на сметките на рати, за што веќе се разговара со компаниите. Технички невозможное да се воведе евтина тарифа во текот на целиот ден, заради вонредната ситуација во која се наоѓа земјата поради коронавирусот, вели претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимоски за ТВ 24

Бислимоски: Воведувањето на ефтина тарифа во време на пандемија е невозможно

Бислимоски: Воведувањето на ефтина тарифа во време на пандемија е невозможно

Граѓанската иницијатива за воведување на ефтина тарифа во текот на целиот ден е технички невозможно, заради вонредната ситуација во која се наоѓа земјата, а предизвикана од пандемијата со Корона вирусот, вели претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимоски за ТВ 24. „Оваа идеа во овој момент не можеме да ја реализираме бидејќи

Бислимоски: Над 200.000 броила се во домовите на граѓаните, воведувањето на ефтина тарифа во време на пандемија е невозможн

Бислимоски: Над 200.000 броила се во домовите на граѓаните, воведувањето на ефтина тарифа во време на пандемија е невозможн

Граѓанската иницијатива за воведување на ефтина тарифа во текот на целиот денот е технички невозможно, заради вонредната ситуација во која се наоѓа земјата, а предизвикана од пандемијата со корона вирусот, вели претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимовски, за 24 телевизија. „Оваа идеа во овој момент не можеме да ја реализираме,

РКЕ: Воведувањето на евтина струја цел ден е невозможна мисија

РКЕ: Воведувањето на евтина струја цел ден е невозможна мисија

Не е едноставно да се воведе евтина струја цел ден. И првиот човек на Регулаторна Марко Бислимовски во изјава за 24 Вести објасни дека тоа не е едноставен процес и дека треба подолг период за да се спроведе. Упатените во оваа проблематика објаснуваат дека за последната измена на тарифата за евтина струја се работело повеќе месеци. - Невозможна мисија

Бислимоски: Над 200.000 броила се во домовите на граѓаните, воведувањето на ефтина тарифа во време на пандемија е невозможно. Компаниите да понудат плаќање на рати

Бислимоски: Над 200.000 броила се во домовите на граѓаните, воведувањето на ефтина тарифа во време на пандемија е невозможно. Компаниите да понудат плаќање на рати

Граѓанската иницијатива за воведување на ефтина тарифа во текот на целиот денот е технички невозможно, заради вонредната ситуација во која се наоѓа земјата, а предизвикана од пандемијата со Корона вирусот,  вели претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимовски, за 24 телевизија. „ Оваа идеа во овој момент не можеме да ја реализираме

РКЕ пред одлука - Бислимоски за ТВ24: За 30% ќе се намали приклучокот за парно

РКЕ пред одлука - Бислимоски за ТВ24: За 30% ќе се намали приклучокот за парно

„За 30 % ќе се намали приклучокот за парно“ - соопшти првиот човек на Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги, Марко Бислимоски во Отвореното студио на ТВ24. „Во фаза сме на одобрување на мрежните правила за дистрибуција на топлинска енергија и еден од новитетите е приклучокот за сите нови објекти да се намали за 30%. На тој начин добиваме

РКЕ: Воведувањето на евтина струја цел ден е процес кој не може веднаш да се имплементира

РКЕ: Воведувањето на евтина струја цел ден е процес кој не може веднаш да се имплементира

Не е едноставно да се воведе евтина струја цел ден. И првиот човек на Регулаторна Марко Бислимовски во изјава за 24 Вести објасни дека тоа не е едноставен процес и дека треба подолг период за да се спроведе. Упатените во оваа проблематика објаснуваат дека за последната измена на тарифата за евтина струја се работело повеќе месеци. Да се имплементира

Бислимоски: Воведувањето на ефтина тарифа во време на пандемија е невозможно, компаниите да понудат плаќање на рати

Бислимоски: Воведувањето на ефтина тарифа во време на пандемија е невозможно, компаниите да понудат плаќање на рати

Граѓанската иницијатива за воведување на ефтина тарифа во текот на целиот денот е технички невозможно, заради вонредната ситуација во која се наоѓа земјата, а предизвикана од пандемијата со Корона вирусот, вели претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимовски за ТВ 24. „Оваа идеа во овој момент не можеме да ја реализираме бидејќи

РКЕ: Воведувањето на евтина струја цел ден е невозможна мисија

РКЕ: Воведувањето на евтина струја цел ден е невозможна мисија

ИЗВОР Скопје24 | март 26, 2020 Не е едноставно да се воведе евтина струја цел ден. И првиот човек на Регулаторна Марко Бислимовски во изјава за 24 Вести објасни дека тоа не е едноставен процес и дека треба подолг период за да се спроведе. Упатените во оваа проблематика објаснуваат дека за последната измена на тарифата за евтина струја се работело повеќе