притисни ентер »

Културни работници бараат специјални мерки за вонинституционалната културна сцена
Културни работници бараат специјални мерки за вонинституционалната културна сцена

Културни работници бараат специјални мерки за вонинституционалната културна сцена

Од архива на настан на „Културата е насловна страна на секое општество“ Иницијативата „Културата е насловна страна на секое општество” со поддршка на Синдикатот на културата на и Асоцијацијата ЈАДРО до Владата и Град Скопје поднесе Барање за воведување на специјални мерки за помош на домашната вонинституционална културна сцена како резултат на кризата