притисни ентер »

Заев: Повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на претстојниот референдум

Заев: Повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на претстојниот референдум

Премиерот Зоран Заев денеска, откако Македонија ја доби поканата да почне преговори за влез во НАТО, на првиот ден на самитот на Алијансата во Брисел, ирази уверување дека повеќето граѓани на Македонија ќе гласаат позитивно на претстојниот референдум за Договорот со Грција за името. Учествуваќи како говорник на конференцијата „НАТО ангажмани: Дијалози

Заев со уверување дека повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на референдумот

Заев со уверување дека повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на референдумот

Премиерот Зоран Заев денеска, откако Македонија ја доби поканата да почне преговори за влез во НАТО, на првиот ден на самитот на Алијансата во Брисел, ирази уверување дека повеќето граѓани на Македонија ќе гласаат позитивно на претстојниот референдум за Договорот со Грција за името. Учествуваќи како говорник на конференцијата „НАТО ангажмани: Дијалози

Заев со уверување дека повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на референдумот

Заев со уверување дека повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на референдумот

Брисел, 11 јули 2018 (МИА) - Премиерот Зоран Заев денеска, откако Македонија ја доби поканата да почне преговори за влез во НАТО, на првиот ден на самитот на Алијансата во Брисел, ирази уверување дека повеќето граѓани на Македонија ќе гласаат позитивно на претстојниот референдум за Договорот со Грција за името. Учествуваќи како говорник на конференцијата

Заев со уверување дека повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на референдумот

Заев со уверување дека повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на референдумот

Премиерот Зоран Заев денеска, откако Македонија ја доби поканата да почне преговори за влез во НАТО, на првиот ден на самитот на Алијансата во Брисел, ирази уверување дека повеќето граѓани на Македонија ќе гласаат позитивно на претстојниот референдум за Договорот со Грција за името. Учествуваќи како говорник на конференцијата „НАТО ангажмани: Дијалози

По НАТО самитот во Брисел средба меѓу партиските лидери за референдумот

По НАТО самитот во Брисел средба меѓу партиските лидери за референдумот

Премиерот Зоран Заев, по завршувањето на НАТО самитот во Брисел, ќе побара поддршка од Христијан Мицскоски и останатите лидери на политичките партии во Македонија, објави ТВ24 . Премиерот во интервју за грчката АНА-МПА изјави дека по самитот ќе планира средба со сите политички лиери од кои ќе побара мислење за референдумското прашање. Премиерот во

Заев со уверување дека повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на референдумот

Заев со уверување дека повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на референдумот

Премиерот Зоран Заев денеска, откако Македонија ја доби поканата да почне преговори за влез во НАТО, на првиот ден на самитот на Алијансата во Брисел, ирази уверување дека повеќето граѓани на Македонија ќе гласаат позитивно на претстојниот референдум за Договорот со Грција за името. Учествуваќи како говорник на конференцијата „НАТО ангажмани: Дијалози

Заев е уверен дека граѓаните ќе гласаат позитивно на референдумот

Заев е уверен дека граѓаните ќе гласаат позитивно на референдумот

Премиерот Зоран Заев денеска, откако Македонија ја доби поканата да почне преговори за влез во НАТО, на првиот ден на самитот на Алијансата во Брисел, ирази уверување дека повеќето граѓани на Македонија ќе гласаат позитивно на претстојниот референдум за Договорот со Грција за името. Учествуваќи како говорник на конференцијата „НАТО ангажмани: Дијалози

Заев уверен дека повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на референдумот

Заев уверен дека повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на референдумот

Премиерот Зоран Заев денеска, откако Македонија ја доби поканата да почне преговори за влез во НАТО, на првиот ден на самитот на Алијансата во Брисел, ирази уверување дека повеќето граѓани на Македонија ќе гласаат позитивно на претстојниот референдум за Договорот со Грција за името. Учествуваќи како говорник на конференцијата „НАТО ангажмани: Дијалози

Заев со уверување дека повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на референдумот

Заев со уверување дека повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на референдумот

Премиерот Зоран Заев денеска, откако Македонија ја доби поканата да почне преговори за влез во НАТО, на првиот ден на самитот на Алијансата во Брисел, ирази уверување дека повеќето граѓани на Македонија ќе гласаат позитивно на претстојниот референдум за Договорот со Грција за името. Учествуваќи како говорник на конференцијата „НАТО ангажмани: Дијалози

Заев уверен дека повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на референдумот

Заев уверен дека повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на референдумот

Премиерот Зоран Заев денеска, откако Македонија ја доби поканата да почне преговори за влез во НАТО, на првиот ден на самитот на Алијансата во Брисел, ирази уверување дека повеќето граѓани на Македонија ќе гласаат позитивно на претстојниот референдум за Договорот со Грција за името. Учествуваќи како говорник на конференцијата „НАТО ангажмани: Дијалози