притисни ентер »

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа
Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за доделување парична помош во знак на солидарност кон семејствата и почит кон настраданите. – Градот Скопје уште еднаш изразува длабоко жалење и сочувство до семејствата на настраданите, а на повредените им пожелува побрзо закрепнување, информира

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за доделување парична помош во знак на солидарност кон семејствата и почит кон настраданите. – Градот Скопје уште еднаш изразува длабоко жалење и сочувство до семејствата на настраданите, а на повредените им пожелува побрзо закрепнување, информира

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Град Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа пред два дена во Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за доделување парична помош во знак на солидарност кон семејствата и почит кон настраданите. – Градот Скопје

Градот Скопје планира да додели два милиони денари за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Градот Скопје планира да додели два милиони денари за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Градот Скопје најави парична помош од два милиони денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. „На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за доделување на парична помош во знак на солидарност кон семејствата и

Градот Скопје планира да додели два милиони денари за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Градот Скопје планира да додели два милиони денари за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Градот Скопје најави парична помош од два милиони денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. „На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за доделување на парична помош во знак на солидарност кон семејствата и

Градот Скопје планира да додели два милиона денари за семејствата на загинатите

Градот Скопје планира да додели два милиона денари за семејствата на загинатите

Градот Скопје најави парична помош од два милиони денари за семејствата на загинатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. – На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за доделување на парична помош во знак на солидарност кон семејствата

Два милиони денари помош од Град Скопје за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Два милиони денари помош од Град Скопје за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Градот Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на починатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. Градот Скопје ќе додели два милиона денари за семејствата на починатите од Скопје во автобуската несреќа што пред два дена се случи во соседна Бугарија. На предлог на градоначалничката Данела Арсовска,

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

Град Скопје ќе додели парична помош за семејствата на загинатите во автобуската несреќа

На предлог на градоначалничката Данела Арсовска, Советот на Град Скопје на својата наредна седница ќе одлучува за доделување на парична помош во знак на солидарност кон семејствата и почит кон настраданите. Градот Скопје уште еднаш изразува длабоко жалење и сочувство до семејствата на настраданите, а на повредените им пожелува побрзо закрепнување.