притисни ентер »

Нови мерки во Грција
Нови мерки во Грција

Нови мерки во Грција

Од сабота, на 12 јуни, музиката ќе биде дозволена во делови од угостителски објекти што се наменети за гости – рече Хардалис. Времетраењето на полицискиот час во Грција исто така е скратено. Од сабота, на 12 јуни, полицискиот час ќе важи од 1:30 часот по локално време. Хардалис, исто така, најави дека полицискиот час најверојатно ќе биде укинат од

Нови мерки во Грција: музиката се враќа во угостителските објекти, полицискиот час е скратен

Нови мерки во Грција: музиката се враќа во угостителските објекти, полицискиот час е скратен

Иако во Грција сè уште важи обврската за носење маски, земјата полека ги олеснува епидемиолошките мерки. Заменик министерот за цивилна заштита и управување со кризи, Никос Хардалис, најави дека новите мерки ќе стапат на сила на 12 јуни. Од сабота, на 12 јуни, музиката ќе биде дозволена во делови од угостителски објекти што се наменети за гости – рече

Грција ги олабавува мерките: Музиката се враќа во угостителските објекти, полицискиот час е скратен

Грција ги олабавува мерките: Музиката се враќа во угостителските објекти, полицискиот час е скратен

Иако во Грција сè уште важи обврската за носење маски, земјата полека ги олеснува епидемиолошките мерки. Заменик министерот за цивилна заштита и управување со кризи, Никос Хардалис, најави дека новите мерки ќе стапат на сила на 12 јуни. Од сабота, на 12 јуни, музиката ќе биде дозволена во делови од угостителски објекти што се наменети за гости – рече

Музиката се враќа во угостителските објекти во Грција, полицискиот час е скратен

Музиката се враќа во угостителските објекти во Грција, полицискиот час е скратен

Јужниот сосед ги ублажува превентивните мерки Иако во Грција сè уште важи обврската за носење маски, земјата полека ги олеснува епидемиолошките мерки. Заменик-министерот за цивилна заштита и управување со кризи, Никос Хардалис, најави дека новите мерки ќе стапат на сила на 12 јуни. Од сабота, на 12 јуни, музиката ќе биде дозволена во делови од угостителски

Нови мерки во Грција: музиката се враќа во угостителските објекти, полицискиот час е скратен

Нови мерки во Грција: музиката се враќа во угостителските објекти, полицискиот час е скратен

Иако во Грција сè уште важи обврската за носење маски, земјата полека ги олеснува епидемиолошките мерки. Заменик министерот за цивилна заштита и управување со кризи, Никос Хардалис, најави дека новите мерки ќе стапат на сила на 12 јуни. Од сабота, на 12 јуни, музиката ќе биде дозволена во делови од угостителски објекти што се наменети за гости – рече

Нови мерки во Грција: музиката се враќа во угостителските објекти, полицискиот час е скратен

Нови мерки во Грција: музиката се враќа во угостителските објекти, полицискиот час е скратен

Иако во Грција сè уште важи обврската за носење маски, земјата полека ги олеснува епидемиолошките мерки. Заменик министерот за цивилна заштита и управување со кризи, Никос Хардалис, најави дека новите мерки ќе стапат на сила на 12 јуни. Од сабота, на 12 јуни, музиката ќе биде дозволена во делови од угостителски објекти што се наменети за гости – рече

Нови мерки во Грција: музиката се враќа во угостителските објекти, полицискиот час е скратен

Нови мерки во Грција: музиката се враќа во угостителските објекти, полицискиот час е скратен

Иако во Грција сè уште важи обврската за носење маски, земјата полека ги олеснува епидемиолошките мерки. Заменик министерот за цивилна заштита и управување со кризи, Никос Хардалис, најави дека новите мерки ќе стапат на сила на 12 јуни. Од сабота, на 12 јуни, музиката ќе биде дозволена во делови од угостителски објекти што се наменети за гости – рече

Mузиката се враќа во угостителските објекти во Грција, скратен полицискиот час

Mузиката се враќа во угостителските објекти во Грција, скратен полицискиот час

Иако во Грција сè уште важи обврската за носење маски, земјата полека ги олеснува епидемиолошките мерки. Заменик министерот за цивилна заштита и управување со кризи, Никос Хардалис, најави дека новите мерки ќе стапат на сила на 12 јуни. Од сабота, на 12 јуни, музиката ќе биде дозволена во делови од угостителски објекти што се наменети за гости – рече

Нови мерки во Грција: музиката се враќа во угостителските објекти, полицискиот час е скратен

Нови мерки во Грција: музиката се враќа во угостителските објекти, полицискиот час е скратен

Иако во Грција сè уште важи обврската за носење маски, земјата полека ги олеснува епидемиолошките мерки. Заменик-министерот за цивилна заштита и управување со кризи, Никос Хардалис, најави дека новите мерки ќе стапат на сила на 12 јуни. Од сабота, на 12 јуни, музиката ќе биде дозволена во делови од угостителски објекти што се наменети за гости – рече

Нови мерки во Грција: Музиката се враќа во угостителските објекти, полицискиот час е скратен

Нови мерки во Грција: Музиката се враќа во угостителските објекти, полицискиот час е скратен

Иако во Грција сè уште важи обврската за носење маски, земјата полека ги олеснува епидемиолошките мерки. Заменик министерот за цивилна заштита и управување со кризи, Никос Хардалис, најави дека новите мерки ќе стапат на сила на 12 јуни. Од сабота, на 12 јуни, музиката ќе биде дозволена во делови од угостителски објекти што се наменети за гости – рече