притисни ентер »

Утре премиера на „Мој термин“ во МНТ
Утре премиера на „Мој термин“ во МНТ

Утре премиера на „Мој термин“ во МНТ

Современата комедија „Мој термин“ (претходно најавена со работниот наслов #ТикТак) премиерно ќе биде изведена на 16 мај во 20 часот, на малата сцена во Македонски народен театар. Претставата е поставена по мотивите на филмското остварување „TOC TOC“ (Trastorno Obsesivo Compulsivo во превод од шпански јазик означува Опсесивно-компулсивно нарушување)

Утре премиера на „Мој термин“ во МНТ

Утре премиера на „Мој термин“ во МНТ

Современата комедија „Мој термин“ (претходно најавена со работниот наслов #ТикТак) премиерно ќе биде изведена на 16 мај во 20 часот, на малата сцена во Македонски народен театар. Претставата е поставена по мотивите на филмското остварување „TOC TOC“ (Trastorno Obsesivo Compulsivo во превод од шпански јазик означува Опсесивно-компулсивно нарушување)

МНТ ја најавува премиерата на комедијата „Мој термин“

МНТ ја најавува премиерата на комедијата „Мој термин“

Современата комедија „Мој термин“ (претходно најавена со работниот наслов #ТикТак) премиерно ќе биде изведена на 16 мај, во 20 часот, на малата сцена во Македонски народен театар. Претставата е поставена по мотивите на филмското остварување „TOC TOC“ (Trastorno Obsesivo Compulsivo во превод од шпански јазик означува Опсесивно-компулсивно нарушување)

МНТ ја најавува премиерата на комедијата „Мој термин“

МНТ ја најавува премиерата на комедијата „Мој термин“

Современата комедија „Мој термин“ (претходно најавена со работниот наслов #ТикТак) премиерно ќе биде изведена на 16 мај, во 20 часот, на малата сцена во Македонски народен театар. Претставата е поставена по мотивите на филмското остварување „TOC TOC“ (Trastorno Obsesivo Compulsivo во превод од шпански јазик означува Опсесивно-компулсивно нарушување)

Современа комедија по мотиви на филмот „TOC TOC“: „Мој термин“ премиерно во МНТ

Современа комедија по мотиви на филмот „TOC TOC“: „Мој термин“ премиерно во МНТ

Современата комедија „Мој термин“ во режија на Синиша Евтимов премиерно ќе биде изведена на 16 мај, во 20 часот, на малата сцена во Македонски народен театар. Претходно најавена со работен наслов #ТикТак, претставата е поставена по мотивите на филмското остварување „TOC TOC“ на францускиот писател Лорен Бафи и шпанскиот режисер Виcенте Виљануева, а 

„Мој термин“ утре во МНТ

„Мој термин“ утре во МНТ

Современата комедија „Мој термин“ (претходно најавена со работниот наслов #ТикТак) премиерно ќе биде изведена на 16 мај, во 20 часот, на малата сцена во Македонски народен театар. Претставата е поставена по мотивите на филмското остварување „TOC TOC“ (Trastorno Obsesivo Compulsivo во превод од шпански јазик означува Опсесивно-компулсивно нарушување)

Премиера на комедијата „Мој термин“ во МНТ

Премиера на комедијата „Мој термин“ во МНТ

Современата комедија „Мој термин“ (претходно најавена со работниот наслов #ТикТак) премиерно ќе биде изведена утре во 20 часот, на малата сцена во Македонски народен театар. Претставата е поставена по мотивите на филмското остварување „TOC TOC“ (Trastorno Obsesivo Compulsivo во превод од шпански јазик означува Опсесивно-компулсивно нарушување) на францускиот

МНТ ја најавува премиерата на комедијата „Мој термин“

МНТ ја најавува премиерата на комедијата „Мој термин“

Современата комедија „Мој термин“ (претходно најавена со работниот наслов #ТикТак) премиерно ќе биде изведена на 16 мај, во 20 часот, на малата сцена во Македонски народен театар. Претставата е поставена по мотивите на филмското остварување „TOC TOC“ (Trastorno Obsesivo Compulsivo во превод од шпански јазик означува Опсесивно-компулсивно нарушување)

Премиера на комедијата „Мој термин“ во МНТ

Премиера на комедијата „Мој термин“ во МНТ

Современата комедија „Мој термин“ (претходно најавена со работниот наслов #ТикТак) премиерно ќе биде изведена утре во 20 часот, на малата сцена во Македонски народен театар. Претставата е поставена по мотивите на филмското остварување „TOC TOC“ (Trastorno Obsesivo Compulsivo во превод од шпански јазик означува Опсесивно-компулсивно нарушување) на францускиот

Премиера на комедијата „Мој термин“ во МНТ

Премиера на комедијата „Мој термин“ во МНТ

Современата комедија „Мој термин“ (претходно најавена со работниот наслов #ТикТак) премиерно ќе биде изведена утре во 20 часот, на малата сцена во Македонски народен театар. Претставата е поставена по мотивите на филмското остварување „TOC TOC“ (Trastorno Obsesivo Compulsivo во превод од шпански јазик означува Опсесивно-компулсивно нарушување) на францускиот