притисни ентер »

ВАКЦИНИРАЈТЕ ГИ ДЕЦАТА РЕДОВНО ЗА ДА НЕ СЕ СОЗДАВААТ ГУЖВИ! Се боцка во дополнителни смени и во сабота
ВАКЦИНИРАЈТЕ ГИ ДЕЦАТА РЕДОВНО ЗА ДА НЕ СЕ СОЗДАВААТ ГУЖВИ! Се боцка во дополнителни смени и во сабота

ВАКЦИНИРАЈТЕ ГИ ДЕЦАТА РЕДОВНО ЗА ДА НЕ СЕ СОЗДАВААТ ГУЖВИ! Се боцка во дополнителни смени и во сабота

Дадени се препораки од страна на Комисијата за заразни болести пред се за можност да се имунизираат оние дечиња коишто во редовниот календар на вакцинација не се имаат имунизирано против голема кашница. Пунктовите во здравствените домови работат со продолжено работно време, изјави денеска заменик министерката за здравство во техничката Влада, Маја

Да, гужва е, но пунктовите за вакцина во здравствените домови работат со продолжено време, вели Манолева

Да, гужва е, но пунктовите за вакцина во здравствените домови работат со продолжено време, вели Манолева

Дадени се препораки од страна на Комисијата за заразни болести пред се за можност да се имунизираат оние дечиња коишто во редовниот календар на вакцинација не се имаат имунизирано против голема кашница. Имено, пунктовите во здравствените домови работат со продолжено работно време. Ова го изјави денеска заменик министерката за здравство во техничката

Манолева: Пунктовите во здравствените домови работат со продолжено работно време

Манолева: Пунктовите во здравствените домови работат со продолжено работно време

Дадени се препораки од страна на Комисијата за заразни болести пред се за можност да се имунизираат оние дечиња коишто во редовниот календар на вакцинација не се имаат имунизирано против голема кашлица. Имено, пунктовите во здравствените домови работат со продолжено работно време. Ова го изјави денеска заменик министерката за здравство во техничката

Манолева: Пунктовите во здравствените домови работат со продолжено работно време

Манолева: Пунктовите во здравствените домови работат со продолжено работно време

Дадени се препораки од страна на Комисијата за заразни болести пред се за можност да се имунизираат оние дечиња коишто во редовниот календар на вакцинација не се имаат имунизирано против голема кашница. Имено, пунктовите во здравствените домови работат со продолжено работно време. Ова го изјави денеска заменик министерката за здравство во техничката

Манолева: Пунктовите во здравствените домови работат со продолжено работно време

Манолева: Пунктовите во здравствените домови работат со продолжено работно време

Дадени се препораки од страна на Комисијата за заразни болести пред се за можност да се имунизираат оние дечиња коишто во редовниот календар на вакцинација не се имаат имунизирано против голема кашница. Имено, пунктовите во здравствените домови работат со продолжено работно време. Ова го изјави денеска заменик министерката за здравство во техничката