притисни ентер »

Никој не дошол на роденденот на син му, па го сликал со тортата и побарал од пријателите да му честитаат
Никој не дошол на роденденот на син му, па го сликал со тортата и побарал од пријателите да му честитаат

Никој не дошол на роденденот на син му, па го сликал со тортата и побарал од пријателите да му честитаат

Канаѓанецот Џејсон Фостер се обидел да го утеши својот единаесет годишен син Кејд, за неговиот роденден, откако ниту еден од поканетите другари не му дошол на забавата. Џејсон добил идеја да го слика Кејд сам покрај тортата, а потоа фотографијата ја објавил на „Твитер“. „Никој од поканетите пријатели не дојде. Тоа боли“, напишал Џејсон на објавената

Никој не дошол на забавата, па го сликал син му со тортата и побарал од пријателите да му честитаат

Никој не дошол на забавата, па го сликал син му со тортата и побарал од пријателите да му честитаат

Канаѓанецот Џејсон Фостер се обидел да го утеши својот единаесет годишен син Кејд, за неговиот роденден, откако ниту еден од поканетите другари не му дошол на забавата. Џејсон добил идеја да го слика Кејд сам покрај тортата, а потоа фотографијата ја објавил на „Твитер“. „Никој од поканетите пријатели не дојде. Тоа боли“, напишал Џејсон на објавената

Никој не дошол на роденденот на син му, па го сликал со тортата и побарал од пријателите да му честитаат

Никој не дошол на роденденот на син му, па го сликал со тортата и побарал од пријателите да му честитаат

Канаѓанецот Џејсон Фостер се обидел да го утеши својот единаесет годишен син Кејд, за неговиот роденден, откако ниту еден од поканетите другари не му дошол на забавата. Џејсон добил идеја да го слика Кејд сам покрај тортата, а потоа фотографијата ја објавил на „Твитер“. „Никој од поканетите пријатели не дојде. Тоа боли“, напишал Џејсон на објавената

Светски познати ѕвезди му го разубавија роденденот на момче на чија забава не се појавија другарчињата

Светски познати ѕвезди му го разубавија роденденот на момче на чија забава не се појавија другарчињата

На роденденот на единаесетгодишно момче не дошло ниту едно другарче па неговиот татко го сликал сам покрај тортата, а сликата брзо се прошири на социјалните мрежи. Момчето не можело ниту да замисли што ќе се случи потоа. “Мојот син Кејд организираше роденденска забава претходната вечер. Ниту еден од поканетите пријатели не дојде. Тоа боли”, напиша