притисни ентер »

Канје Вест би сакал да си го смени името
Канје Вест би сакал да си го смени името

Канје Вест би сакал да си го смени името

Веќе одамна е познато дека Канје Вест има амбиции да се кандидира за претседателските избори во САД во 2024 година, но има и уште побизарни планови за себе. Тој на Фестивалот за иновации во организација на „Фаст компани“, изјави дека во блиска иднина може да го промени своето име и да се вика Христијански Гениј Милијардер Канје Вест (Christian Genious

Канје Вест избра бизарно ново име

Канје Вест избра бизарно ново име

Веќе одамна е познато дека Канје Вест има амбиции да се кандидира за претседателските избори во САД во 2024 година, но има и уште побизарни планови за себе. Тој на Фестивалот за иновации во организација на „Фаст компани“, изјави дека во блиска иднина може да го промени своето име и да се вика Христијански Гениј Милијардер Канје Вест (Christian Genious

Кање Вест сака да си го промени името

Кање Вест сака да си го промени името

Попукарниот пејач и сопруг на Ким Кардашијан, Кање Вест сака да си го промени името, пишуваат светските медиуми. Раперот за време на Фестивалот за иновации организиран од „Фест компани“ изјави дека во иднина би можел да се прекрсти во Христијански Гениј Милијардер Кање Вест. Покрај промената на името, Вест повтори дека во иднина планира да се кандидира

Кање Вест сака да си го промени името

Кање Вест сака да си го промени името

Попукарниот пејач и сопруг на Ким Кардашијан, Кање Вест сака да си го промени името, пишуваат светските медиуми. Раперот за време на Фестивалот за иновации организиран од „Фест компани“ изјави дека во иднина би можел да се прекрсти во Христијански Гениј Милијардер Кање Вест. Покрај промената на името, Вест повтори дека во иднина планира да се кандидира

Канје Вест си одбра ново име

Канје Вест си одбра ново име

Веќе одамна е познато дека Канје Вест има амбиции да се кандидира за претседателските избори во САД во 2024 година, но има и уште побизарни планови за себе. Тој на Фестивалот за иновации во организација на „Фаст компани“, изјави дека во блиска иднина може да го промени своето име и да се вика Христијански Гениј Милијардер Канје Вест (Christian Genius

И тоа го слушнавме: Канје Вест го менува името поради преамбициозна причина

И тоа го слушнавме: Канје Вест го менува името поради преамбициозна причина

ИЗВОР Скопје24 | ноември 10, 2019 Познатиот рапер, моден креатор и сопруг на Ким Кардашијан, Канје Вест одлучи во својата биографија да додаде уште една професија – претседател на САД, а прв чекор ќе биде промена на неговото име. Веќе подолго време американските медиуми пишуваат дека на својата сопруга Ким Кардашијан и забележува штосе облекува провокативно

И тоа го слушнавме: Канје Вест го менува името поради преамбициозна причина

И тоа го слушнавме: Канје Вест го менува името поради преамбициозна причина

И тоа го слушнавме: Канје Вест го менува името поради преамбициозна причина Познатиот рапер, моден креатор и сопруг на Ким Кардашијан, Канје Вест одлучи во својата биографија да додаде уште една професија – претседател на САД, а прв чекор ќе биде промена на неговото име. Веќе подолго време американските медиуми пишуваат дека на својата сопруга Ким

Сопругот на Ким Кардашијан го менува името

Сопругот на Ким Кардашијан го менува името

фото: профимедиа Познатиот рапер, моден креатор и сопруг на Ким Кардашијан, Канје Вест одлучи во својата биографија да додаде уште една професија – претседател на САД, а прв чекор ќе биде промена на неговото име. Веќе подолго време американските медиуми пишуваат дека на својата сопруга Ким Кардашијан и забележува штосе облекува провокативно бидејќи

И тоа го слушнавме: Канје Вест го менува името поради преамбициозна причина

И тоа го слушнавме: Канје Вест го менува името поради преамбициозна причина

Популарниот рапер, моден креатор и сопруг на американската старлета Ким Кардашијан одлучи во својата биографија да запише уште една професија – претседател на САД, а првиот чекор кон тоа е промената на личното име, пренесуваат американските медиуми. Имено, на Канје Вест многу му пречи провокативниот стил на облекување на неговата сопруга бидејќи планира

Канје сака легално да го промени името, во игра е ХРИСТИЈАНСКИ ГЕНИЈ МИЛИЈАРДЕР

Канје сака легално да го промени името, во игра е ХРИСТИЈАНСКИ ГЕНИЈ МИЛИЈАРДЕР

Неодамна Канје Вест размислуваше да престане со рапување, затоа што тоа се коси со неговата новопронајдена духовна страна. Раперот целосно се посвети на црквата и верата, а сега размислува и во тој правец да го промени своето име. За време на Фестиваот за иновации орфанизиран од „Фест компани“ во вторникот, каде Вест беше еден од говорниците, пред