притисни ентер »

Американската војска сака да создаде армија од роботи, а целта е да испрати порака до оваа земја
Американската војска сака да создаде армија од роботи, а целта е да испрати порака до оваа земја

Американската војска сака да создаде армија од роботи, а целта е да испрати порака до оваа земја

Војската на САД има нова иницијатива, чија цел е да создаде достапни и разновидни роботски системи во повеќе домени, со што ќе се промени пејзажот на конфликтот и стратешката одбрана. Американската војска ги откри своите планови за производство на илјадници автономни системи за оружје во следните две години како одговор на зголеменото влијание на Кина

Американската војска сака да создаде армија од роботи!

Американската војска сака да создаде армија од роботи!

Војската на САД има нова иницијатива, чија цел е да создаде достапни и разновидни роботски системи во повеќе домени, со што ќе се промени пејзажот на конфликтот и стратешката одбрана. Американската војска ги откри своите планови за производство на илјадници автономни системи за оружје во следните две години како одговор на зголеменото влијание на Кина

Американската војска сака да создаде армија од роботи, а целта е да испрати порака до оваа земја

Американската војска сака да создаде армија од роботи, а целта е да испрати порака до оваа земја

Војската на САД има нова иницијатива, чија цел е да создаде достапни и разновидни роботски системи во повеќе домени, со што ќе се промени пејзажот на конфликтот и стратешката одбрана. Американската војска ги откри своите планови за производство на илјадници автономни системи за оружје во следните две години како одговор на зголеменото влијание на Кина