притисни ентер »

Кое бјути прашање беше најгуглано во 2018?
Кое бјути прашање беше најгуглано во 2018?

Кое бјути прашање беше најгуглано во 2018?

Google деновиве ги објави и “најгугланите“ бјути-поими за 2018-та година, и можеме да кажеме дека не сме премногу изненадени.  Меѓу топ десет прашања на Гугл биле и “кој коректор е најдобар“, “како да се поправи пудрата со ефект на маска“, “како да се направи мачкести туш“, “што е тоа lash-lift„. Но, број 1 бјути – прашање кое најчесто се повторувало