притисни ентер »

Апасиев: Е Мухичу, Мухичу… обичен транзициски пацов
Апасиев: Е Мухичу, Мухичу… обичен транзициски пацов

Апасиев: Е Мухичу, Мухичу… обичен транзициски пацов

Иако беше дециден дека договорот е штетен за Македонија, професорот од Филозофскиот факултет Ферид Мухиќ, кој е пратеник од коалицијата на СДСМ, сепак ја свитка кичмата и го притисна зеленото копче за уставни измени. Професорот Апасиев од Штипскиот универзитет му се обрати на колегата-професор по изгласувањето на Северна. Мухиќ: Владата не им објасни

АПАСИЕВ ДО МУХИЌ: Пуста пара, те направи и тебе обичен транзициски пацов!

АПАСИЕВ ДО МУХИЌ: Пуста пара, те направи и тебе обичен транзициски пацов!

-Е Мухичу, Мухичку… Која фраерчина ќе бидеш сеа, со твојата вродена ноншалантност и таков со пура у устата, да не ги гласаш криминалниве уставни амадмани против кои говореше пред само три месеци… Имаш и легитимитет за тоа (ама немаш КАРАКТЕР): не си член на СДСМ, а никаде во Програмата пред избори тоа го немаше. Како што беше професорски идол на цели

Проф. Апасиев: Е Мухичу, Мухичку…

Проф. Апасиев: Е Мухичу, Мухичку…

Е Мухичу, Мухичку… Која фраерчина ќе бидеш сеа, со твојата вродена ноншалантност и таков со пура у устата, да не ги гласаш криминалниве уставни амадмани против кои говореше пред само три месеци… Имаш и легитимитет за тоа (ама немаш КАРАКТЕР): не си член на СДСМ, а никаде во Програмата пред избори тоа го немаше. Како што беше професорски идол на цели