притисни ентер »

Девојче(10) се убило за да ја усреќи мајка си: Нејзиното проштално писмо ги кине срцата
Девојче(10) се убило за да ја усреќи мајка си: Нејзиното проштално писмо ги кине срцата

Девојче(10) се убило за да ја усреќи мајка си: Нејзиното проштално писмо ги кине срцата

Десетгодишно девојче, покрај чие тело е пронајдена порака во која напишала дека се убила за да нејзината мајка „стане најсреќен човек на светот“, се обесила во Мексико на 6 јануари, на празникот Света Три Мудрец, кога членовите на семејството, според обичаите, си разменуваат подароци. – Драги Три мудреци, единствено што барам од вас е мојата мајка