притисни ентер »

Започна изградбата на булеварот „АСНОМ“
Започна изградбата на булеварот „АСНОМ“

Започна изградбата на булеварот „АСНОМ“

Започна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булевар АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова е првата од вкупно три фази на изградба на овој булевар, каде што во наредните фази ќе биде изграден мост на реката Вардар и негово спојувањето со бул. Гоце Делчев. Со целосната реализација на

Започна изградбата на булеварот „АСНОМ“

Започна изградбата на булеварот „АСНОМ“

Започна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булевар АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова е првата од вкупно три фази на изградба на овој булевар, каде што во наредните фази ќе биде изграден мост на реката Вардар и негово спојувањето со бул. Гоце Делчев. Со целосната реализација на

Започна изградбата на булеварот „АСНОМ“

Започна изградбата на булеварот „АСНОМ“

Започна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булевар АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова е првата од вкупно три фази на изградба на овој булевар, каде што во наредните фази ќе биде изграден мост на реката Вардар и негово спојувањето со бул. Гоце Делчев. Со целосната реализација на

Се проширува булеварот АСНОМ

Се проширува булеварот АСНОМ

Првата фаза од изградбата на булеварот АСНОМ треба да заврши за 6 месеци, за што се планира да бидат потрошени околу 50,6 милиони денари. Започна проширувањето на булеварот АСНОМ по што ќе следува изградбата на мост на реката Вардар како дел од проектот за поврзување на општините Аеродром и Гази Баба. Проширувањето се одвива на потегот од крстосницата

Деновиве започна реализација на изградба на нов мост на Вардар во Аеродром

Деновиве започна реализација на изградба на нов мост на Вардар во Аеродром

Започна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булевар АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова е првата од вкупно три фази на изградба на овој булевар, каде што во наредните фази ќе биде изграден мост на реката Вардар и негово спојувањето со бул. Гоце Делчев. Со целосната реализација на

Деновиве Започна реализацијата на проектот за изградба на нов мост на Вардар во Аеродром

Деновиве Започна реализацијата на проектот за изградба на нов мост на Вардар во Аеродром

Започна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булевар АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова е првата од вкупно три фази на изградба на овој булевар, каде што во наредните фази ќе биде изграден мост на реката Вардар и негово спојувањето со бул. Гоце Делчев. Со целосната реализација на

Шилегов: Изградбата на нов мост на Вардар во Аеродром е само еден од многуте проекти кои ќе ги реализираме годинава

Шилегов: Изградбата на нов мост на Вардар во Аеродром е само еден од многуте проекти кои ќе ги реализираме годинава

Започна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булевар АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова е првата од вкупно три фази на изградба на овој булевар, каде што во наредните фази ќе биде изграден мост на реката Вардар и негово спојувањето со бул. Гоце Делчев. Со целосната реализација на

Деновиве започна реализацијата на проектот за изградба на нов мост на Вардар во Аеродром

Деновиве започна реализацијата на проектот за изградба на нов мост на Вардар во Аеродром

Започна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булевар АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова е првата од вкупно три фази на изградба на овој булевар, каде што во наредните фази ќе биде изграден мост на реката Вардар и негово спојувањето со бул. Гоце Делчев. Со целосната реализација на

Започната е изградба на булеварот „АСНОМ“

Започната е изградба на булеварот „АСНОМ“

За ова информира градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска, додавајќи дека оваа есен ќе започне изградбата на мостот кон Ќерамидница. Градот Скопје ја заврши постапката и започната е првата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ”, од мостот „Близнаци” до реката Вардар што се очекува да биде готов до крајот на годинава. За ова информира

Шилегов: Изградбата на нов мост на Вардар во Аеродром е само еден од многуте проекти кои ќе ги реализираме годинава

Шилегов: Изградбата на нов мост на Вардар во Аеродром е само еден од многуте проекти кои ќе ги реализираме годинава

Започна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булевар АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова е првата од вкупно три фази на изградба на овој булевар, каде што во наредните фази ќе биде изграден мост на реката Вардар и негово спојувањето со бул. Гоце Делчев. Со целосната реализација на