притисни ентер »

Нов бран мигранти тргнал кон Европа
Нов бран мигранти тргнал кон Европа

Нов бран мигранти тргнал кон Европа

Италијанската разузнавачка агенција (АИСЕ) издаде предупредување дека илјада мигранти од северна Африка се обидуваат да стигнат до Европа, а меѓу нив најверојатно се кријат исламистички терористи. Според извештајот на АИСЕ, дополнително, околу 6.000 мигранти би можеле наскоро да се обидат да дојдат во Италија, по најновите немири во Либија, пренесе

Нов бран мигранти тргнал кон Европа

Нов бран мигранти тргнал кон Европа

Италијанската разузнавачка агенција (АИСЕ) издаде предупредување дека илјада мигранти од северна Африка се обидуваат да стигнат до Европа, а меѓу нив најверојатно се кријат исламистички терористи. Според извештајот на АИСЕ, дополнително, околу 6.000 мигранти би можеле наскоро да се обидат да дојдат во Италија, по најновите немири во Либија, пренесе

Италија предупредува на нов мигрантски бран кон Европа

Италија предупредува на нов мигрантски бран кон Европа

Италијанската разузнавачка агенција АИСЕ ги предупреди властите во Рим дека илјадници мигранти од северна Африка наскоро ќе се обидат да стигнат до Европа. Според сознанијата на АИСЕ, околу 6.000 мигранти би можеле да се обидат да дојдат во Италија, при што не е исклучено меѓу нив да има и исламистички терористи. АИСЕ оценува дека овој нов мигрантски

Нов бран мигранти тргнал кон Европа

Нов бран мигранти тргнал кон Европа

Италијанската разузнавачка агенција (АИСЕ) издаде предупредување дека илјада мигранти од северна Африка се обидуваат да стигнат до Европа, а меѓу нив најверојатно се кријат исламистички терористи. Според извештајот на АИСЕ, дополнително, околу 6.000 мигранти би можеле наскоро да се обидат да дојдат во Италија, по најновите немири во Либија, пренесе

Нов мигрантски бран се заканува на Европа

Нов мигрантски бран се заканува на Европа

Италијанската разузнавачка агенција АИСЕ ги предупреди властите во Рим дека илјадници мигранти од северна Африка наскоро ќе се обидат да стигнат до Европа. Според сознанијата на АИСЕ, околу 6.000 мигранти би можеле да се обидат да дојдат во Италија, при што не е исклучено меѓу нив да има и исламистички терористи. АИСЕ оценува дека овој нов мигрантски

Италија предупредува на нов мигрантски бран кон Европа

Италија предупредува на нов мигрантски бран кон Европа

Фото: Reuters Италијанската разузнавачка агенција АИСЕ ги предупреди властите во Рим дека илјадници мигранти од северна Африка наскоро ќе се обидат да стигнат до Европа. Според сознанијата на АИСЕ, околу 6.000 мигранти би можеле да се обидат да дојдат во Италија, при што не е исклучено меѓу нив да има и исламистички терористи. АИСЕ оценува дека овој

Италија предупредува на нов мигрантски бран кон Европа

Италија предупредува на нов мигрантски бран кон Европа

Италијанската разузнавачка агенција АИСЕ ги предупреди властите во Рим дека илјадници мигранти од северна Африка наскоро ќе се обидат да стигнат до Европа. Според сознанијата на АИСЕ, околу 6.000 мигранти би можеле да се обидат да дојдат во Италија, при што не е исклучено меѓу нив да има и исламистички терористи. АИСЕ оценува дека овој нов мигрантски

Италија предупредува на нов мигрантски бран кон Европа

Италија предупредува на нов мигрантски бран кон Европа

Италијанската разузнавачка агенција АИСЕ ги предупреди властите во Рим дека илјадници мигранти од северна Африка наскоро ќе се обидат да стигнат до Европа. Според сознанијата на АИСЕ, околу 6.000 мигранти би можеле да се обидат да дојдат во Италија, при што не е исклучено меѓу нив да има и исламистички терористи. АИСЕ оценува дека овој нов мигрантски

Италија предупредува на нов мигрантски бран кон Европа

Италија предупредува на нов мигрантски бран кон Европа

Италијанската разузнавачка агенција АИСЕ ги предупреди властите во Рим дека илјадници мигранти од северна Африка наскоро ќе се обидат да стигнат до Европа. Според сознанијата на АИСЕ, околу 6.000 мигранти би можеле да се обидат да дојдат во Италија, при што не е исклучено меѓу нив да има и исламистички терористи. АИСЕ оценува дека овој нов мигрантски

Италија предупредува на нов мигрантски бран кон Европа

Италија предупредува на нов мигрантски бран кон Европа

Италијанската разузнавачка агенција АИСЕ ги предупреди властите во Рим дека илјадници мигранти од северна Африка наскоро ќе се обидат да стигнат до Европа. Според сознанијата на АИСЕ, околу 6.000 мигранти би можеле да се обидат да дојдат во Италија, при што не е исклучено меѓу нив да има и исламистички терористи. АИСЕ оценува дека овој нов мигрантски