притисни ентер »

Совршен тен за неколку минути: Направете сами препарат за самопотемнување од само една состојка
Совршен тен за неколку минути: Направете сами препарат за самопотемнување од само една состојка

Совршен тен за неколку минути: Направете сами препарат за самопотемнување од само една состојка

Половина од летото веќе е зад нас, а многумина не се одлучија да одат на море, па ни на планина во својата земја, но тоа не значи дека не може да се прошетаат низ градот со убав тен. Постои начин – и тоа природен! За постигнување на убав бронзен тен ви се потребни неколку дена на море, планина, езеро, а тоа подразбира и часови изложување на сонце.

Совршен тен за неколку минути: Направете сами препарат за самопотемнување од само една состојка

Совршен тен за неколку минути: Направете сами препарат за самопотемнување од само една состојка

ИЗВОР Скопје24 | август 1, 2020 За постигнување на убав бронзен тен ви се потребни неколку дена на море, планина, езеро, а тоа подразбира и часови изложување на сонце. Знаеме дека сончевите зраци ја уништуваат кожата, а можат да предизвикаат и рак, па многу жени во последните неколку години се штитат од сонце. Често, дамите се осврнуваат кон препаратите

Совршен тен за неколку минути: Направете сами препарат за самопотемнување од само една состојка!

Совршен тен за неколку минути: Направете сами препарат за самопотемнување од само една состојка!

За постигнување убав бронзен тен, потребни се неколку дена на море, планина, езеро, а тоа подразбира часови и часови излежување на сонце. Знаеме дека сончевите зраци ја уништуваат кожата, можат дури и да предизвикаат канцер, па многу жени последниве неколку години се штитат од сонце, а бронзениот тен го добиваат така што купуваат препарати за самопотемнување