притисни ентер »

Hyundai се пофали со тркачкиот Ioniq 5 N eN1 Cup
Hyundai се пофали со тркачкиот Ioniq 5 N eN1 Cup

Hyundai се пофали со тркачкиот Ioniq 5 N eN1 Cup

Тркачкиот автомобил се напојува со двоен мотор со вкупна системска моќност до 641 КС Четири месеци откако Hyundai го најави тркачкиот Ioniq 5 N eN1 Cup, новиот модел сега е целосно претставен. Корејскиот производител вели дека го сигнализира почетокот на новата ера во одржливите трки и иако ги дели повеќето од неговите важни компоненти на погонската