притисни ентер »

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“
Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во скопската населба Керамидница за правно да ја расчисти трасата што треба да се реализира во третата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ“, порача денеска градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов. -Не верувам дека е некој незадоволен од цената што ја нудиме за

Шилегов: Го забрзуваме правното расчистување на трасата за булеварот „АСНОМ“

Шилегов: Го забрзуваме правното расчистување на трасата за булеварот „АСНОМ“

Полека се реализира изградбата на булеварот АСНОМ. Оваа нова траса треба да го поврзува Аеродром со Керамидница. Засега споро оди екпропријацијата на објектите во Керамидница. Градоначалникот Шилегов вели дека прави се работата да се забрза. – Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во скопската населба Керамидница

Шилегов: Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во Керамидница

Шилегов: Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во Керамидница

Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во скопската населба Керамидница за правно да ја расчисти трасата што треба да се реализира во третата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ“, порача денеска градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов. -Не верувам дека е некој незадоволен од цената што ја нудиме за

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во скопската населба Керамидница за правно да ја расчисти трасата што треба да се реализира во третата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ“, порача денеска градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов. -Не верувам дека е некој незадоволен од цената што ја нудиме за

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во скопската населба Керамидница за правно да ја расчисти трасата што треба да се реализира во третата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ“, порача денеска градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов. -Не верувам дека е некој незадоволен од цената што ја нудиме за

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во скопската населба Керамидница за правно да ја расчисти трасата што треба да се реализира во третата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ“, порача денеска градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов . -Не верувам дека е некој незадоволен од цената што ја нудиме за

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во скопската населба Керамидница за правно да ја расчисти трасата што треба да се реализира во третата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ“, порача денеска градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов. -Не верувам дека е некој незадоволен од цената што ја нудиме за

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во скопската населба Керамидница за правно да ја расчисти трасата што треба да се реализира во третата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ“, порача денеска градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов. -Не верувам дека е некој незадоволен од цената што ја нудиме за

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Шилегов: Правиме се во најкус рок правно да ја расчистиме трасата на булеварот „АСНОМ“

Паушални се проценките дека Градот не нуди доволно средства за откуп на објектите во скопската населба Керамидница за правно да ја расчисти трасата што треба да се реализира во третата фаза од изградбата на булеварот „АСНОМ“, порача денеска градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов. -Не верувам дека е некој незадоволен од цената што ја нудиме за

Шилегов нуди 800 евра за станбен простор за експропријација

Шилегов нуди 800 евра за станбен простор за експропријација

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов, изминативе денови имал средба со граѓаните од населбата Ќерамидница, каде треба да поминува трасата на  булеварот „АСНОМ“. Тој ги негираше обвинувањата дека Градот им понудил ниска цена за експропријација на жителите. – Не верувам дека некој е незадоволен од понудата на Градот. Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ