притисни ентер »

Разговараат три мачки
Разговараат три мачки

Разговараат три мачки

Разговараат три мачки. Белата вели: – Моите мачиња ќе бидат чистокрвни зашто таткото е персиски. Црната вели: – Моите ќе бидат црни, зашто таткото е поцрн од мракот. Жолтата вели: – Јас не знам, мене главата ми беше во конзерва.