притисни ентер »

Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: Финска-Македонија (2004)
Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: Финска-Македонија (2004)

Додека седите дома, уживајте во ретро кошарка: Финска-Македонија (2004)

Успехот на Евробаскетот 2011 почна да се гради седум години претходно, под водство на Јорданчо Давитков Ситуацијата со корона вирусот не принуди да останеме во своите домови, во очекување да се среди состојбата. Времето не мора напразно да се троши, може да се искористи и за учење кошарка или гледање на некои натпревари од веќе подалечното минато.