притисни ентер »

СВР Тетово со извештај за сработеното во месец Ноември
СВР Тетово со извештај за сработеното во месец Ноември

СВР Тетово со извештај за сработеното во месец Ноември

Во текот на ноември оваа година, полициски службеници на СВР Тетово, на поширокото тетовско подрачје, откриле и соодветно санкционирале вкупно 1.563 сообраќајни прекршоци. Поради откриени различни видови прекршоци, а согласно Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата и Законот за возила, од сообраќај било исклучено 181 возило. Најмногу од исклучените

Во седум сообраќајки  полесно повредени 12 лица

Во седум сообраќајки полесно повредени 12 лица

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Во текот на 03.12.2019 година на подрачјето на СВР Скопје преземени се мерки и активности

Сообраќајците се свртеа кон пешаците

Сообраќајците се свртеа кон пешаците

Пет пешаци кои поминале коловоз вон пешачки премин и пет пешаци кои поминале коловоз на црвено светло вчера биле санкционирани од страна на сообраќајната полиција. Ова е значително зголемување на бројот на изречените казни од страна на полицијата во однос на просекот во изминатиов период. Вообичаено, од дневните полициски извештаи се гледа дека полицијата

Во седум сообраќајки  полесно повредени 12 лица

Во седум сообраќајки полесно повредени 12 лица

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Во текот на 03.12.2019 година на подрачјето на СВР Скопје преземени се мерки и активности

Две лица полесно и дванаесет потешко повредени во сообраќајки

Две лица полесно и дванаесет потешко повредени во сообраќајки

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Возач и совозач потешко повредени во сообраќајка во Скопје

Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од сообраќај тројца возачи кои го управувале возилото пред да се стекнат со право на управување моторно возило и пет нерегистрирани возила. Санкционирани биле

Санкционирани 1.563 сообраќајни прекршоци во ноември во тетовско

Санкционирани 1.563 сообраќајни прекршоци во ноември во тетовско

Санкционирани 1.563 сообраќајни прекршоци во ноември во тетовско Во текот на ноември оваа година, полициски службеници на Секторот за внатрешни работи Тетово, на поширокото тетовско подрачје, вкупно откриле и соодветно санкционирале 1563 сообраќајни прекршоци. Поради откриени различни видови прекршоци, а согласно Законот за безбедност на сообраќaјот

Возач и совозач потешко повредени во една од 17 сообраќајки во Скопје

Возач и совозач потешко повредени во една од 17 сообраќајки во Скопје

Возач на патничко моторно возило и сопатник биле тешко повредени во една од вкупно 17 сообраќајни незгоди што вчера се случиле на подрачјето на СВР Скопје. Во седум сообраќајки со полесни повреди се здобиле 12 лица, а во девет била причинета материјална штета. Од СВР Скопје информираат дека вчера сообраќајната полиција санкционирала и исклучила од