притисни ентер »

Разрешениот директор на струшкиот затвор кој е под истрага, стана директор на Паркови и зеленило

Разрешениот директор на струшкиот затвор кој е под истрага, стана директор на Паркови и зеленило

Разрешениот директор на струшкиот затвор Арменд Шаќири ќе биде нов директор на новоформираното струшко јавно претпријатие Паркови и Зеленило, објави порталот СДК . Оваа одлука поминала на Советот на општина Струга. Тој за медиумите демантираше дека бил дел од криминална група осомничена за трговија со оружје и дрога. -По наредба на Основниот суд имаше

Разрешениот директор на струшкиот затвор кој е под истрага, стана директор на Паркови и зеленило

Разрешениот директор на струшкиот затвор кој е под истрага, стана директор на Паркови и зеленило

Разрешениот директор на струшкиот затвор кој е под истрага, стана директор на Паркови и зеленило Разрешениот директор на струшкиот затвор Арменд Шаќири ќе биде нов директор на новоформираното струшко јавно претпријатие Паркови и Зеленило, објави порталот СДК . Одлуката поминала на Советот на општина Струга. Тој за медиумите демантираше дека бил дел

Разрешениот директор на струшкиот затвор кој е под истрага стана директор на Паркови и зеленило

Разрешениот директор на струшкиот затвор кој е под истрага стана директор на Паркови и зеленило

Разрешениот директор на струшкиот затвор Арменд Шаќири ќе биде нов директор на новоформираното струшко јавно претпријатие Паркови и Зеленило, објави порталот СДК . Одлуката поминала на Советот на Општина Струга. Тој за медиумите демантираше дека бил дел од криминална група осомничена за трговија со оружје и рога. -По наредба на Основниот суд имаше

Разрешениот директор на струшкиот затвор кој е под истрага стана директор на Паркови и зеленило

Разрешениот директор на струшкиот затвор кој е под истрага стана директор на Паркови и зеленило

Разрешениот директор на струшкиот затвор Арменд Шаќири ќе биде нов директор на новоформираното струшко јавно претпријатие Паркови и Зеленило, објави порталот СДК . Одлуката поминала на Советот на Општина Струга. Тој за медиумите демантираше дека бил дел од криминална група осомничена за трговија со оружје и рога. „По наредба на Основниот суд имаше

Разрешниот директор на струшкиот затвор дел од истрагата за продажба на дрога?

Разрешниот директор на струшкиот затвор дел од истрагата за продажба на дрога?

Досегашниот директор на струшкиот затвор, Арменд Шаќири, кој самоиницијативно поднесе оставка, сега е директор на новоформирано претпријатие за паркови и зеленило – Еко Струга. Во телефонски разговор за телевизја 24 тој потврди дека одлуката за неговота нова функција поминала и на советот во Струга. Шаќири децидно демантираше дека и тој бил инволвиран

ШВЕРЦЕР НА ДРОГА И ОРУЖЈЕ СТАНА ДИРЕКТОР НА ПАРКОВИ И ЗЕЛЕНИЛО: Директорот на затворот во Струга од ДУИ, осомничен за шверц на дрога и оружје стана директор на паркови и зеленило

ШВЕРЦЕР НА ДРОГА И ОРУЖЈЕ СТАНА ДИРЕКТОР НА ПАРКОВИ И ЗЕЛЕНИЛО: Директорот на затворот во Струга од ДУИ, осомничен за шверц на дрога и оружје стана директор на паркови и зеленило

Разрешениот директор на струшкиот затвор Арменд Шаќири ќе биде нов директор на новоформираното струшко јавно претпријатие Паркови и Зеленило, објави порталот СДК. Одлуката поминала на Советот на општина Струга. Тој за медиумите демантираше дека бил дел од криминална група осомничена за трговија со оружје и дрога. -По наредба на Основниот суд имаше

ЕКСДИРЕКТОРОТ НА СТРУШКИОТ ЗАТВОР ШАЌИРИ ПОД ИСТРАГА СТАНА ДИРЕКТОР НА КОМУНАЛНО ПРЕТПРИЈАТИЕ

ЕКСДИРЕКТОРОТ НА СТРУШКИОТ ЗАТВОР ШАЌИРИ ПОД ИСТРАГА СТАНА ДИРЕКТОР НА КОМУНАЛНО ПРЕТПРИЈАТИЕ

Разрешениот директор на струшкиот затвор Арменд Шаќири ќе биде нов директор на новоформираното струшко јавно претпријатие Паркови и Зеленило. Одлуката поминала на Советот на Општина Струга. Тој за медиумите демантираше дека бил дел од криминална група осомничена за трговија со оружје и рога. „По наредба на Основниот суд имаше контрола во затворот и

Разрешниот директор на струшкиот затвор дел од истрагата за продажба на дрога?

Разрешниот директор на струшкиот затвор дел од истрагата за продажба на дрога?

Досегашниот директор на струшкиот затвор, Арменд Шаќири, кој самоиницијативно поднесе оставка, сега е директор на новоформирано претпријатие за паркови и зеленило – Еко Струга. Во телефонски разговор за телевизја 24 тој потврди дека одлуката за неговота нова функција поминала и на советот во Струга. Шаќири децидно демантираше дека и тој бил инволвиран

Струга, молк од локалните власти за случајот со Шаќири

Струга, молк од локалните власти за случајот со Шаќири

Поранешниот директор на затворот во Струга, Арменд Шаќири, осомничен за злоупотреба на службената функција, веднаш беше назначен на нова локална функција во едно од комуналните претпријатија во Струга. Неговата оставка од директорската позиција и назначувањето на нова функција не ја коментира првиот човек на Струга Рамиз Мерко. Мерко не одговори на