притисни ентер »

Црната комедија „Бардо Тодор“ ќе се одигра во Битола
Црната комедија „Бардо Тодор“ ќе се одигра во Битола

Црната комедија „Бардо Тодор“ ќе се одигра во Битола

По премиерата во општините Могила и Новаци, битолчани вечер „Во паркот кај саатот“, ќе имаат прилика да ја проследат црната сатирична комедија „Бардо Тодор“, што е изготвенa во продукција на „New Clаp“, а поддржана од Центарот за истражување и информирање за животната средина „Еко-свест“. Автор на претставата е Сашо Кокаланов, а режисер - Сашо Миленковски

Црната комедија „Бардо Тодор“ ќе се одигра во Битола

Црната комедија „Бардо Тодор“ ќе се одигра во Битола

По премиерата во општините Могила и Новаци, битолчани вечер „Во паркот кај саатот“, ќе имаат прилика да ја проследат црната сатирична комедија „Бардо Тодор“, што е изготвенa во продукција на „New Clаp“, а поддржана од Центарот за истражување и информирање за животната средина „Еко-свест“. Автор на претставата е Сашо Кокаланов, а режисер – Сашо Миленковски

По премиерата во општините Могила и Новаци, вечерва „Во паркот кај саатот“ во Битола црната сатирична комедија „Бардо Тодор“

По премиерата во општините Могила и Новаци, вечерва „Во паркот кај саатот“ во Битола црната сатирична комедија „Бардо Тодор“

По премиерата во општините Могила и Новаци, битолчани, на 11 јуни, „Во паркот кај саатот“, ќе имаат прилика да ја проследат црната сатирична комедија „Бардо Тодор“, што е изготвенa во продукција на „New Clаp“, а поддржана од Центарот за истражување и информирање за животната средина „Еко-свест“. Автор на претставата е Сашо Кокаланов, а режисер – Сашо