притисни ентер »

Синот Лазар е матурант, Дани со емотивна посвета
Синот Лазар е матурант, Дани со емотивна посвета

Синот Лазар е матурант, Дани со емотивна посвета

Синот на Дани Димитровска е матурант во гимназајата „Орце Никлов“. Познатата пејачка му посвети емотивна порака на Лазар. - Кога ја пеам “Свети” на него мислам. А Бог ми свети посјајно и од сонцето.. во срцево. Еден пат што се вика задолжително школство го изгази. Посебна џева околу тоа не кревам. Следуваат поголеми и пошироки патишта. Да се вивне

Синот на Дани стана матурант, таа вели знае се за девојките

Синот на Дани стана матурант, таа вели знае се за девојките

Синот на пејачката Дани Димитровска стана матурант. Лазар има 18 години и завршува во гимназијата „Орце Николов“.  Во интервју за „Реопретр’, Дани неодамна ни раскажа дека таа и Лазар се смногу блиски. Дека тој ја подржува секогаш во кариерата, а таа нему му е најдобрата другарка. Особено што секогаш  е тука да го сослуша за девојките и да го посоветува

Синот на Дани стана матурант, таа вели знае се за девојките

Синот на Дани стана матурант, таа вели знае се за девојките

Синот на пејачката Дани Димитровска стана матурант. Лазар има 18 години и завршува во гимназијата „Орце Николов“.  Во интервју за „Реопретр’, Дани неодамна ни раскажа дека таа и Лазар се смногу блиски. Дека тој ја подржува секогаш во кариерата, а таа нему му е најдобрата другарка. Особено што секогаш  е тука да го сослуша за девојките и да го посоветува

Лазе е матурант и убав на мама Дани

Лазе е матурант и убав на мама Дани

„Кога ја пеам “Свети” на него мислам. А Бог’ме ми свети посјајно и од сонцето...во срцево. Еден пат што се вика задолжително школство го изгази. Посебна џева околу тоа не кревам. Следуваат поголеми и пошироки патишта... Да се вивне во небото посакувам. Да си ги достигне своите врвови и да трага по себе... Љубовта ми се вика син. Горделива не сум, но

Лазе е матурант и убав на мама Дани

Лазе е матурант и убав на мама Дани

„Кога ја пеам “Свети” на него мислам. А Бог’ме ми свети посјајно и од сонцето...во срцево. Еден пат што се вика задолжително школство го изгази. Посебна џева околу тоа не кревам. Следуваат поголеми и пошироки патишта... Да се вивне во небото посакувам. Да си ги достигне своите врвови и да трага по себе... Љубовта ми се вика син. Горделива не сум, но

Синот на Дани порасна во вистински убавец

Синот на Дани порасна во вистински убавец

Лазар (18) синот на поп ѕвездата Дани Димитровска порасна во вистински убавец. Лазар е матурант во гимназајата “ Орце Никлов“ и многу личи на негавата славна мајка. Дани му посвети и статус на Фејсбук, напиша емотивна порака, до како што таа вели , нејзината најголема љубов. Таа му ја посвети песната “ Свети“.