притисни ентер »

Од затвор на работа, па во ќелија: Катица Јанева работи кај адвокатот Лазар Јанев, нејзиниот син
Од затвор на работа, па во ќелија: Катица Јанева работи кај адвокатот Лазар Јанев, нејзиниот син

Од затвор на работа, па во ќелија: Катица Јанева работи кај адвокатот Лазар Јанев, нејзиниот син

Доброто однесува, издржаните 5 од седумте години затвор ѝ овозможија на поранешната специјална јавна обвинителка Катица Јанева да добие дозвола да се вработи во адвокатската канцеларија на нејзиниот син Лазар Јанев. Оваа информација ја објави самата Катица Јанева на Фејсбук. Со дозвола од затворската управа таа може секој ден да излегува од затворот,

Катица претпладне излегува од „Идризово“, попладне се враќа: Јанева се вработи кај син ѝ, платата оди на сметка на затворот

Катица претпладне излегува од „Идризово“, попладне се враќа: Јанева се вработи кај син ѝ, платата оди на сметка на затворот

Катица Јанева од неодамна почнала со работа. Од „Идризово“ излегува претпладне, се враќа попладне. Работодавач на обвинителката е нејзиниот син Лазар Јанев кој има своја адвокатска канцеларија. Оваа информација денеска ја откри самата Јанева, споделувајќи ја на социјалната мрежа фејсбук. Во изјава за МКД.мк Лазар Јанев рече дека е добиена согласност

Оди на работа во адвокатска канцеларија на синот – Јанева претпладне излегува од „Идризово“, попладне се враќа

Оди на работа во адвокатска канцеларија на синот – Јанева претпладне излегува од „Идризово“, попладне се враќа

Катица Јанева од неодамна почнала со работа. Од „Идризово“ излегува претпладне, се враќа попладне. Работодавач на обвинителката е нејзиниот син Лазар Јанев кој има своја адвокатска канцеларија. Ангажманот го откри и самата преку Фејсбук. Информацијата за Телма ја потврдија директорот на Управата за извршување на санкции, Јовица Стојановиќ и директорот

Катица Јанева се вработила кај нејзиниот син, секој ден излегува од затвор па се враќа

Катица Јанева се вработила кај нејзиниот син, секој ден излегува од затвор па се враќа

Катица Јанева доби привилегија со која од неодамна секој ден излегува од затворот ,,Идризово” и оди на работа, а потоа се враќа назад зад решетки. Ова е овозможено бидејќи одлежа поголем дел од казната, речиси пет години од досудените седум. Информацијата за ,,Фокус” ја потврдил Јовица Станковиќ, директор на Управата за извршување на санкциите. Тој

Катица Јанева се вработи кај син ѝ – претпладне излегува од „Идризово“, попладне се враќа

Катица Јанева се вработи кај син ѝ – претпладне излегува од „Идризово“, попладне се враќа

Катица Јанева од неодамна почнала со работа. Од „Идризово“ излегува претпладне, се враќа попладне. Работодавач на обвинителката е нејзиниот син Лазар Јанев кој има своја адвокатска канцеларија. Ангажманот го откри и самата преку Фејсбук. Информацијата за Телма ја потврдиле директорот на Управата за извршување на санкции, Јовица Стојановиќ и директорот

Катица Јанева се вработи кај нејзиниот син, секој ден излегува од затвор па се враќа

Катица Јанева се вработи кај нејзиниот син, секој ден излегува од затвор па се враќа

Катица Јанева доби привилегија со која од неодамна секој ден излегува од затворот ,,Идризово” и оди на работа, а потоа се враќа назад зад решетки. Ова е овозможено бидејќи одлежа поголем дел од казната, речиси пет години од досудените седум. Информацијата за ,,Фокус” ја потврдил Јовица Станковиќ, директор на Управата за извршување на санкциите. Тој