притисни ентер »

Изгребани, но не окрвавени
Изгребани, но не окрвавени

Изгребани, но не окрвавени

Оттаму, она што се наметнува како императив е дека сега, во овој миг, е најважно да се задржи безбедносната стабилност и да се отфрлат неспокојството и стресот од загрозување на мирот кај граѓаните, а потоа следува сѐ друго. Нема никаква потреба да се долева масло на огнот во ситуација што и онака е доволно тензична. Затоа е потребно политичарите да