притисни ентер »

WhatsApp достигна две милијарди корисници
WhatsApp достигна две милијарди корисници

WhatsApp достигна две милијарди корисници

Апликацијата WhatsApp ја достигна бројката од две милијарди корисници ширум светот, се вели во официјално соопштение. Најпопуларната апликација за испраќање пораки со ова стана една од двете апликации од портфолиото на Facebook, што има над две милијарди корисници. Истоимената социјална мрежа има 2,5 милијарди поединечни профили. Facebook го купи WhatsApp

WatsApp ја надмина бројката од 2 милијарди корисници

WatsApp ја надмина бројката од 2 милијарди корисници

Share Tweet Share Share Email Comments Мобилната апликација за допишување WhatsАpp објави дека ја надминале бројката од 2 милијарди корисници во светски рамки, потенцирајќи дека силно ја штитат нивната приватна комуникација. „Задоволни сме што можеме да кажеме дека WhatsApp има повеќе од две милијарди корисници ширум светот“, велат од групата, истакнувајќи

Повеќе од два милијарди корисници: Четвртина планета ја користи оваа апликација за допишување

Повеќе од два милијарди корисници: Четвртина планета ја користи оваа апликација за допишување

WhatsApp на својот блог објави дека имаат повеќе од две милијарди корисници. WhatsApp ја искористи оваа објава за да ја истакне својата посветеност за безбедноста – став кој доведе до критики од пратеници и политичари во некои земји. „Силното криптирање е неопходно во современиот живот. Нема да направиме компромис за безбедноста“, пишува на официјалниот

WhatsApp се пофали со над 2 милијарди корисници

WhatsApp се пофали со над 2 милијарди корисници

Чет апликацијата WhatsApp објави дека има над 2 милијарди корисници низ цел свет и одлучи да ја заштити нивната приватна комуникација. „Воодушевени сме што можеме да кажеме дека WhatsApp имад над 2 милијарди корисници во светот“, наведува компанијата, со ставање акцент на важноста за заштита на комуникацијата, фотографиите, видеата и другите лични

WhatsApp надмина 2 милијарди корисници

WhatsApp надмина 2 милијарди корисници

WhatsApp, апликација за мобилна комуниакција, во средата објави дека има повеќе од 2 милијарди корисници ширум светот и силно ја штити нивната приватна комуникација. „Задоволни сме што можеме да ви кажеме дека WhatsApp има повеќе од две милијарди корисници ширум светот“, велат од групацијата, истакнувајќи ја важноста на заштитата на комуникацијата,

Бројот на корисници на WhatsApp надмина две милијарди

Бројот на корисници на WhatsApp надмина две милијарди

„Задоволни сме што можеме да кажеме дека WhatsApp има повеќе од две милијарди корисници ширум светот“, велат од групата, истакнувајќи ја важноста на заштитата на комуникациите, фотографиите, видеата и другите лични информации на своите корисници. „Знаеме дека колку повеќе се поврзуваме, толку повеќе треба да ги заштитиме податоците“, коментираат од