притисни ентер »

Омалаксани сте и мислите дека е од топлото време – проверете да не го имате овој срцев проблем
Омалаксани сте и мислите дека е од топлото време – проверете да не го имате овој срцев проблем

Омалаксани сте и мислите дека е од топлото време – проверете да не го имате овој срцев проблем

Ве стегаат градите и ви чука силно срцето? Се препишувате на горештините и промените на времето? Сепак бидете внимателни и ако имате вакви симптоми обратете се на лекар. Проверете дали имате аритмија, особено ако често ви се случува ова. Аритмијата е неправилна работа на срцето, се јавува во секој период од животот, а може да настане поради проблем