притисни ентер »

SpaceX во спор со тексашка нафтена компанија
SpaceX во спор со тексашка нафтена компанија

SpaceX во спор со тексашка нафтена компанија

Компанијата на Елон Маск за вселенска технологија е во правна борба околу земјиштето за дупчење на природен гас. SpaceX е во правна битка со нафтена компанија од Тексас околу земјиште што сакаат да го користат за дупчење природен гас, пренесува The Verge . Станува збор за земјиште со големина од 806 хектари во близина на Starship објектите на SpaceX

SpaceX во спор со тексашка нафтена компанија

SpaceX во спор со тексашка нафтена компанија

Компанијата на Елон Маск за вселенска технологија е во правна борба околу земјиштето за дупчење на природен гас. SpaceX е во правна битка со нафтена компанија од Тексас околу земјиште што сакаат да го користат за дупчење природен гас, пренесува The Verge . Станува збор за земјиште со големина од 806 хектари во близина на Starship објектите на SpaceX

SpaceX во спор со тексашка нафтена компанија

SpaceX во спор со тексашка нафтена компанија

Компанијата на Елон Маск за вселенска технологија е во правна борба околу земјиштето за дупчење на природен гас. SpaceX е во правна битка со нафтена компанија од Тексас околу земјиште… Текстот SpaceX во спор со тексашка нафтена компанија е превземен од USB.mk . The post SpaceX во спор со тексашка нафтена компанија appeared first on M Express .