притисни ентер »

Домашно чоколадно млеко од лешници
Домашно чоколадно млеко од лешници

Домашно чоколадно млеко од лешници

Ако сте љубител на чоколадно млеко, но не смеете да го пиете од одредени причини, еве една идеја за подготовка на чоколадно млеко од лешници СОСТОЈКИ 1чаша непечени лешници 4 чаши вода (за киснење) 3 чаши ладна вода 1/4 чаша какао во прав 2 лажици мед 1 лажица ванила екстракт 1/4 лажичка пеперминт екстракт прстофат сол НАЧИН НА ПОДГОТОВКА Ставете ги

Домашно чоколадно млеко од лешници

Домашно чоколадно млеко од лешници

Ако сте љубител на чоколадно млеко, но не смеете да го пиете од одредени причини, еве една идеја за подготовка на чоколадно млеко од лешници СОСТОЈКИ 1чаша непечени лешници 4 чаши вода (за киснење) 3 чаши ладна вода 1/4 чаша какао во прав 2 лажици мед 1 лажица ванила екстракт 1/4 лажичка пеперминт екстракт прстофат сол НАЧИН НА ПОДГОТОВКА Ставете ги

Домашно чоколадно млеко од лешници

Домашно чоколадно млеко од лешници

Ако сте љубител на чоколадно млеко, но не смеете да го пиете од одредени причини, еве една идеја за подготовка на чоколадно млеко од лешници СОСТОЈКИ 1чаша непечени лешници 4 чаши вода (за киснење) 3 чаши ладна вода 1/4 чаша какао во прав 2 лажици мед 1 лажица ванила екстракт 1/4 лажичка пеперминт екстракт прстофат сол НАЧИН НА ПОДГОТОВКА Ставете ги