притисни ентер »

Електронски идентитет ќе добие секој во државата
Електронски идентитет ќе добие секој во државата

Електронски идентитет ќе добие секој во државата

Владата на денешната 121. седница ја разгледа и усвои информацијата од Министерството за внатрешни работи, за потребата од изработување план за воспоставување национален електронски идентитет за секој граѓанин. Планот беше разгледан и прифатен, заедно со тој за реализација. Целта е доделување електронски идентитет на граѓаните на Република Северна

Електронски идентитет ќе добие секој во државата

Електронски идентитет ќе добие секој во државата

Владата на денешната 121. седница ја разгледа и усвои информацијата од Министерството за внатрешни работи, за потребата од изработување план за воспоставување национален електронски идентитет за секој граѓанин. Планот беше разгледан и прифатен, заедно со тој за реализација. – Целта е доделување електронски идентитет на граѓаните на Република Северна

Електронски идентитет ќе добие секој во државата

Електронски идентитет ќе добие секој во државата

Владата на денешната 121. седница ја разгледа и усвои информацијата од Министерството за внатрешни работи, за потребата од изработување план за воспоставување национален електронски идентитет за секој граѓанин. Планот беше разгледан и прифатен, заедно со тој за реализација. – Целта е доделување електронски идентитет на граѓаните на Република Северна

Електронски идентитет ќе добие секој во државата

Електронски идентитет ќе добие секој во државата

Владата на денешната 121. седница ја разгледа и усвои информацијата од Министерството за внатрешни работи, за потребата од изработување план за воспоставување национален електронски идентитет за секој граѓанин. Планот беше разгледан и прифатен, заедно со тој за реализација. – Целта е доделување електронски идентитет на граѓаните на Република Северна

Електронски идентитет ќе добие секој во државата

Електронски идентитет ќе добие секој во државата

Владата на денешната 121. седница ја разгледа и усвои информацијата од Министерството за внатрешни работи, за потребата од изработување план за воспоставување национален електронски идентитет за секој граѓанин. Планот беше разгледан и прифатен, заедно со тој за реализација. – Целта е доделување електронски идентитет на граѓаните на Република Северна

Електронски идентитет ќе добие секој граѓанин во државата

Електронски идентитет ќе добие секој граѓанин во државата

Владата на Република Северна Македонија ја одржа 121-та седница. Владата ја разгледа и усвои Информацијата од Министерството за внатрешни работи, за потребата од изработување План за воспоставување Национален електронски идентитет за секој граѓанин и го разгледа и прифати Планот, заедно со План за реализација. Целта е доделување електронски идентитет

Секој во државата ќе добие електронски идентитет, објавија од Владата

Секој во државата ќе добие електронски идентитет, објавија од Владата

Фото: пиксабеј На денешната 121. седница Владата ја разгледа и усвои информацијата од Министерството за внатрешни работи, за потребата од изработување план за воспоставување национален електронски идентитет за секој граѓанин. Планот беше разгледан и прифатен, заедно со тој за реализација. – Целта е доделување електронски идентитет на граѓаните на Македонија,

Владата: Национален електронски идентитет за секој граѓанин

Владата: Национален електронски идентитет за секој граѓанин

Владата ја разгледа и усвои Информацијата од Министерството за внатрешни работи, за потребата од изработување План за воспоставување Национален електронски идентитет за секој граѓанин и го разгледа и прифати Планот, заедно со План за реализација. Целта, како што велат од таму е доделување електронски идентитет на граѓаните на Република Македонија,

Граѓаните на Македонија ќе добијат електронски идентитет

Граѓаните на Македонија ќе добијат електронски идентитет

Владата на денешната 121. седница ја разгледа и усвои информацијата од Министерството за внатрешни работи, за потребата од изработување план за воспоставување национален електронски идентитет за секој граѓанин. Планот беше разгледан и прифатен, заедно со тој за реализација. – Целта е доделување електронски идентитет на граѓаните на Република Северна

Електронски идентитет ќе добие секој во државата

Електронски идентитет ќе добие секој во државата

Владата на денешната 121. седница ја разгледа и усвои информацијата од Министерството за внатрешни работи, за потребата од изработување план за воспоставување национален електронски идентитет за секој граѓанин. Планот беше разгледан и прифатен, заедно со тој за реализација. – Целта е доделување електронски идентитет на граѓаните на Република Северна