притисни ентер »

Леброн: Eдноставно не може да се игра директно плеј-оф
Леброн: Eдноставно не може да се игра директно плеј-оф

Леброн: Eдноставно не може да се игра директно плеј-оф

Леброн Џејмс не е обожавател на опцијата НБА сезоната да го прескокне клучниот дел од регуларната сезона и директно да влезе во плејофот. Sвездата на Л.А. Лејкерс учествуваше во интервју со неговите поранешни соиграчи на Кливленд, Ричард Џеферсон и Чанинг Фрај, на подкастот „Роуд Трипин“, а едно од прашањата беше конкретно за форматот на Лигата. –

Леброн: Сезоната не може да продолжи директно со плеј-офот

Леброн: Сезоната не може да продолжи директно со плеј-офот

– Леброн Џејмс не е обожавател на опцијата НБА сезоната да го прескокне клучниот дел од регуларната сезона и директно да влезе во плејофот. Sвездата на Л.А. Лејкерс учествуваше во интервју со неговите поранешни соиграчи на Кливленд, Ричард Џеферсон и Чанинг Фрај, на подкастот „Роуд Трипин”, а едно од прашањата беше конкретно за форматот на Лигата.

Леброн: Сезоната не може да продолжи директно со плеј-офот

Леброн: Сезоната не може да продолжи директно со плеј-офот

Леброн Џејмс не е обожавател на опцијата НБА сезоната да го прескокне клучниот дел од регуларната сезона и директно да влезе во плејофот. Sвездата на Л.А. Лејкерс учествуваше во интервју со неговите поранешни соиграчи на Кливленд, Ричард Џеферсон и Чанинг Фрај, на подкастот „Роуд Трипин“, а едно од прашањата беше конкретно за форматот на Лигата. –

НБА: Леброн не е обожавател на идејата директно да се оди со плеј-офот

НБА: Леброн не е обожавател на идејата директно да се оди со плеј-офот

Леброн Џејмс не е обожавател на опцијата НБА сезоната да го прескокне клучниот дел од регуларната сезона и директно да влезе во плејофот. Sвездата на Л.А. Лејкерс учествуваше во интервју со неговите поранешни соиграчи на Кливленд, Ричард Џеферсон и Чанинг Фрај, на подкастот „Роуд Трипин“, а едно од прашањата беше конкретно за форматот на Лигата.

Леброн: Сезоната не може да продолжи директно со плеј-офот

Леброн: Сезоната не може да продолжи директно со плеј-офот

Леброн Џејмс не е обожавател на опцијата НБА сезоната да го прескокне клучниот дел од регуларната сезона и директно да влезе во плејофот. Sвездата на Л.А. Лејкерс учествуваше во интервју со неговите поранешни соиграчи на Кливленд, Ричард Џеферсон и Чанинг Фрај, на подкастот „Роуд Трипин“, а едно од прашањата беше конкретно за форматот на Лигата. –

Леброн: Сезоната не може да продолжи директно со плеј-офот

Леброн: Сезоната не може да продолжи директно со плеј-офот

Sвездата на Л.А. Лејкерс учествуваше во интервју со неговите поранешни соиграчи на Кливленд, Ричард Џеферсон и Чанинг Фрај, на подкастот „Роуд Трипин“, а едно од прашањата беше конкретно за форматот на Лигата. Лос Анџелес, 26 март 2020 (МИА) – Леброн Џејмс не е обожавател на опцијата НБА сезоната да го прескокне клучниот дел од регуларната сезона и

„Леброн најмногу ќе загуби ако НБА сезоната не продолжи“

„Леброн најмногу ќе загуби ако НБА сезоната не продолжи“

Во САД владее мислењето дека ѕвездата на ЛА Лејкерс, Леброн Џејмс е најголемиот губитник поради моментната пауза во НБА лигата, поради пандемијата на коронавирусот во светот. Спортските новинари, Крис Брусард и Роб Паркер сметаат дека „шампионскиот пат“ на Џејмс е пред истекување. „Леброн Џејмс најмногу ќе изгуби поради прекинот на сезоната, пред се