притисни ентер »

ПИСМА ОД ЛОНДОН: Мачката што го реши брегзит
ПИСМА ОД ЛОНДОН: Мачката што го реши брегзит

ПИСМА ОД ЛОНДОН: Мачката што го реши брегзит

Би-Би-Си распиша конкурс на кој ги покани децата од целата земја на возраст од 5 до 13 години да напишат кус расказ од 500 збора. И што се случи? Цела недела „ред се редат мале“, еден по друг, кандидатите за лидер(ка) на владејачката, конзервативна партија на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска. Оние што сега, откако премиерката