притисни ентер »

Комунална со залинени активности во Чаир и Кисела Вода
Комунална со залинени активности во Чаир и Кисела Вода

Комунална со залинени активности во Чаир и Кисела Вода

Еко-патролата на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје денеска спроведе превентивно-информативни разговори со сопствениците на трговските објекти на скопската Пластичарска улица (бул.Никола Карев). Дуќанџиите беа информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната околина. ЈП „Комунална

Комунална со засилени активности во Чаир и Кисела Вода

Комунална со засилени активности во Чаир и Кисела Вода

Еко-патролата на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје денеска спроведе превентивно-информативни разговори со сопствениците на трговските објекти на скопската Пластичарска улица (бул.Никола Карев). Дуќанџиите беа информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната околина. ЈП „Комунална

Комунална со засилени активности во Чаир и Кисела Вода

Комунална со засилени активности во Чаир и Кисела Вода

Еко-патролата на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје денеска спроведе превентивно-информативни разговори со сопствениците на трговските објекти на скопската Пластичарска улица (бул.Никола Карев). Дуќанџиите беа информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната околина. ЈП „Комунална

Информативни разговори за правилно одлагање на отпадот

Информативни разговори за правилно одлагање на отпадот

Екопатролата на јавното претпријатие „Комунална хигиена“ во текот на вчерашниот ден спроведе превентивно-информативни разговори со сопствениците на трговските објекти на Пластичарска улица (булевар „Никола Карев“). Дуќанџиите беа информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната

„Комунална хигиена“ реши да ја исчисти Пластичарска

„Комунална хигиена“ реши да ја исчисти Пластичарска

Еко-патролата на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје денеска спроведе превентивно-информативни разговори со сопствениците на трговските објекти на скопската Пластичарска улица (бул.Никола Карев). Дуќанџиите беа информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната околина. ЈП „Комунална

Еко- патролата на ЈП Комунална хигиена со засилени активности во општините Чаир и Кисела Вода

Еко- патролата на ЈП Комунална хигиена со засилени активности во општините Чаир и Кисела Вода

Еко-патролата на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје во текот на денешниот ден спроведе превентивно-информативни разговори со сопствениците на трговските објекти на скопската Пластичарска улица (бул.Никола Карев). Дуќанџиите беа информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната околина

Еко-патрола на ЈП „Комунална хигиена“ во општините Чаир и Кисела Вода

Еко-патрола на ЈП „Комунална хигиена“ во општините Чаир и Кисела Вода

Повеќе превентивно-информативни разговори со сопственици на трговски објекти на булевар „Никола Карев“, познат како Пластичарска улица, денеска спроведен еко-патролата на ЈП „Комунална хигиена“-Скопје, при што дуќанџиите биле информирани како правилно да го исфрлаат својот отпад, со цел да се спречи создавањето диви депонии и да се заштити животната