притисни ентер »

Другарот на забарот ја довел девојка му да ѝ ги среди забите
Другарот на забарот ја довел девојка му да ѝ ги среди забите

Другарот на забарот ја довел девојка му да ѝ ги среди забите

Да бев јас на местото на забарот, нему ќе му ги средев забите :). Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Смешна шега со другарот кој има претерано цврст сон

Смешна шега со другарот кој има претерано цврст сон

Кој бил во војска, сигурно може да сподели некое слично искуство на ова. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Разочараниот дечко гледајќи ѝ го Инстаграм профилот на својата девојка, ја повика да ѝ постави само едно прашање

Разочараниот дечко гледајќи ѝ го Инстаграм профилот на својата девојка, ја повика да ѝ постави само едно прашање

Прашањето му е на место или не? Што мислите вие? Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Рацете горе, ова е грабеж!

Рацете горе, ова е грабеж!

Само пиштолот е малку необичен, а другарот се чуди што му се случува и од каде овие удари по главата :). Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Ако сакаш да ја покажеш помалата сестричка на камера, вака се прави тоа!

Ако сакаш да ја покажеш помалата сестричка на камера, вака се прави тоа!

Девојчето не сакаше да го чепка телефонот, затоа што веројатно одвај го наместила добро, па се снајде на друг начин :). Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот

Најдобриот начин да импресионираш згодна плавуша е со кршење на кичма

Најдобриот начин да импресионираш згодна плавуша е со кршење на кичма

По можност да не е твојата :). Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Камионџијата игра за да ги насмее другите луѓе

Камионџијата игра за да ги насмее другите луѓе

Позитив на денот! Дури и на маичката му пишува дека игра само за насмевка. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.