притисни ентер »

Bridgestone со рекордна испорака на гуми за прво вградување
Bridgestone со рекордна испорака на гуми за прво вградување

Bridgestone со рекордна испорака на гуми за прво вградување

Повеќе од 40 модели од 15 автомобилски марки лани излегувале од фабрика со гуми Bridgestone. Меѓу моделите фабрички се опремени со гуми Bridgestone се вбројува електричниот BMW i3s, но и ѕверки како Megane R.S. Trophy или Ferrari Portofino Најголемиот производител на автомобилски пневматици и производи од гума во светот лани испорачувал вкупно 120