притисни ентер »

Македонија со осум екипи кон Европа
Македонија со осум екипи кон Европа

Македонија со осум екипи кон Европа

Базирајќи се на постигнатиот пласман на екипите во завршената сезона, пријавите на македонските екипи во Европските купови следната сезона, изгледаат вака: Актуелниот првак Е. Пелистер е пријавен за надградба, одосно за него е побарана вајлд карта за настап во Лигата  на шампионите. Екипата на Вардар 1961 е пријавена во ЕХФ Европската Лига. Екипите

Шампионот на Македонија Еурофарм Пелистер официјално побара место во ЛШ

Шампионот на Македонија Еурофарм Пелистер официјално побара место во ЛШ

45 Споделувања Share Tweet Шампионот на Македонија во ракомет, Еурофарм Пелистер, и официјално преку Ракометната федерација на Македонија (РФМ) побара „вајлд-карта“ за настап во Лигата на шампионите за сезоната 2024/25. О Откако Македонија го загуби директното место во елитата, покана од ракометната централа во Виена е единствена шанса за врвен ракомет

Шампионот на Македонија Е.Пелистер официјално побара место во ЛШ

Шампионот на Македонија Е.Пелистер официјално побара место во ЛШ

Шампионот на Македонија во ракомет, Еурофарм Пелистер, и официјално преку Ракометната федерација на Македонија (РФМ) побара „вајлд-карта“ за настап во Лигата на шампионите за сезоната 2024/25. О Откако Македонија го загуби директното место во елитата, покана од ракометната централа во Виена е единствена шанса за врвен ракомет во нашата земја. До средината

Шампионот на Македонија Е.Пелистер официјално побара место во ЛШ

Шампионот на Македонија Е.Пелистер официјално побара место во ЛШ

Шампионот на Македонија во ракомет, Еурофарм Пелистер, и официјално преку Ракометната федерација на Македонија (РФМ) побара „вајлд-карта“ за настап во Лигата на шампионите за сезоната 2024/25. О Откако Македонија го загуби директното место во елитата, покана од ракометната централа во Виена е единствена шанса за врвен ракомет во нашата земја. До средината

Шампионот побара вајлд – карта за настап во ЛШ

Шампионот побара вајлд – карта за настап во ЛШ

Ракометниот шампионот на Македонија, Еурофарм Пелистер, и официјално преку Ракометната федерација на Македонија (РФМ) побара „вајлд-карта“ за настап во Лигата на шампионите за сезоната 2024/25. Откако Македонија го загуби директното место во елитата, покана од ракометната централа во Виена е единствена шанса за врвен ракомет во нашата земја. Челниците

Шампионот официјално побара место во ЛШ, ракометна Битола во исчекување

Шампионот официјално побара место во ЛШ, ракометна Битола во исчекување

Шампионот на Македонија во ракомет, Еурофарм Пелистер, и официјално преку Ракометната федерација на Македонија (РФМ) побара „вајлд-карта“ за настап во Лигата на шампионите за сезоната 2024/25. Откако Македонија го загуби директното место во елитата, покана од ракометната централа во Виена е единствена шанса за врвен ракомет во нашата земја. Челниците