притисни ентер »

Големиот детски спектакл „Необичен ден“ во МНТ
Големиот детски спектакл „Необичен ден“ во МНТ

Големиот детски спектакл „Необичен ден“ во МНТ

Убави вести за најмладата популација – децата. Музичко-театарската авантура „Необичен ден“ од февруари е на редовниот репертоар на Македонскиот народен театар со закажани 4 претстави на 17 февруари во 17.30 и 19.30 часот и на 19 февруари во 17.30 и 19.30 часот. Популарните ликови од 5+ Фамилија ве покануваат на волшебно, чудно, неверојатно, возбудливо

Голем детски спектакл „Необичен ден“ со ликовите од 5+ Фамилија

Голем детски спектакл „Необичен ден“ со ликовите од 5+ Фамилија

Музичко-театарската авантура „Необичен ден“ од февруари е на редовниот репертоар на Македонскиот народен театар со закажани 4 претстави на 17 февруари во 17.30 и 19.30 часот и на 19 февруари во 17.30 и 19.30 часот. Популарните ликови од 5+ Фамилија ве покануваат на волшебно, чудно, неверојатно, возбудливо патување во фантастичниот свет во кој царуваат

Големиот детски спектакл „Необичен ден“ во МНТ

Големиот детски спектакл „Необичен ден“ во МНТ

Музичко-театарската авантура „Необичен ден“ од февруари е на редовниот репертоар на Македонскиот народен театар со закажани 4 претстави на 17 февруари во 17.30 и 19.30 часот и на 19 февруари во 17.30 и 19.30 часот. Популарните ликови од 5+ Фамилија ве покануваат на волшебно, чудно, неверојатно, возбудливо патување во фантастичниот свет во кој царуваат

Голем детски спектакл „Необичен ден“ со ликовите од 5+ Фамилија

Голем детски спектакл „Необичен ден“ со ликовите од 5+ Фамилија

Музичко-театарската авантура „Необичен ден“ од февруари е на редовниот репертоар на Македонскиот народен театар со закажани 4 претстави на 17 февруари во 17.30 и 19.30 часот и на 19 февруари во 17.30 и 19.30 часот. Популарните ликови од 5+ Фамилија ве покануваат на волшебно, чудно, неверојатно, возбудливо патување во фантастичниот свет во кој царуваат

Музичко-театарската авантура „Необичен ден“ од февруари на редовниот репертоар на МНТ

Музичко-театарската авантура „Необичен ден“ од февруари на редовниот репертоар на МНТ

Музичко-театарската авантура „Необичен ден“ од февруари е на редовниот репертоар на Македонскиот народен театар со закажани 4 претстави на 17 февруари во 17.30 и 19.30 часот и на 19 февруари во 17.30 и 19.30 часот. Популарните ликови од 5+ Фамилија ве покануваат на волшебно, чудно, неверојатно, возбудливо патување во фантастичниот свет во кој царуваат

Големиот детски спектакл „Необичен ден“ во МНТ

Големиот детски спектакл „Необичен ден“ во МНТ

Музичко-театарската авантура „Необичен ден“ од февруари е на редовниот репертоар на Македонскиот народен театар со закажани 4 претстави на 17 февруари во 17.30 и 19.30 часот и на 19 февруари во 17.30 и 19.30 часот. Популарните ликови од 5+ Фамилија ве покануваат на волшебно, чудно, неверојатно, возбудливо патување во фантастичниот свет во кој царуваат