притисни ентер »

Захарова: САД и Велика Британија помогнаа во нападот на украинските сили на Севастопол
Захарова: САД и Велика Британија помогнаа во нападот на украинските сили на Севастопол

Захарова: САД и Велика Британија помогнаа во нападот на украинските сили на Севастопол

Нападот на Севастопол, во кој беше оштетено седиштето на Црноморската флота, е извршен со помош на специјалци од САД и Велика Британија, изјави денеска портпаролката на руското Министерство за надворешни работи, Марија Захарова. „Севастопол повторно беше нападнат на 22 септември и нема ни најмало сомневање дека нападот бил однапред планиран со користење

Захарова: Украина ја нападна руската флота на Крим на барање на странски разузнавачки служби

Захарова: Украина ја нападна руската флота на Крим на барање на странски разузнавачки служби

– Нема сомнеж дека нападот бил планиран со користење на западно разузнавање, сателитска опрема на НАТО и извидувачки авиони, рече Захарова. Таа додаде дека нападот во петокот бил извршен „на барање на американските и британските разузнавачки служби и во тесна координација со нив“.

Захарова ги обвини Америка и Британија: „Им помогнаа на Украинците да го нападнат Севастопол“

Захарова ги обвини Америка и Британија: „Им помогнаа на Украинците да го нападнат Севастопол“

18 Нападот на Севастопол, во кој беше оштетено седиштето на Црноморската флота, е извршен со помош на специјалци од САД и Велика Британија, изјави денеска портпаролката на руското Министерство за надворешни работи, Марија Захарова. „Севастопол повторно беше нападнат на 22 септември и нема ни најмало сомневање дека нападот бил однапред планиран со користење

Захарова: Украина ја нападна руската флота на Крим на барање на странски разузнавачки служби

Захарова: Украина ја нападна руската флота на Крим на барање на странски разузнавачки служби

- Нема сомнеж дека нападот бил планиран со користење на западно разузнавање, сателитска опрема на НАТО и извидувачки авиони, рече Захарова. Таа додаде дека нападот во петокот бил извршен „на барање на американските и британските разузнавачки служби и во тесна координација со нив“.

Захарова: САД и Велика Британија помогнаа во нападот на украинските сили на Севастопол

Захарова: САД и Велика Британија помогнаа во нападот на украинските сили на Севастопол

Нападот на Севастопол, во кој беше оштетено седиштето на Црноморската флота, е извршен со помош на специјалци од САД и Велика Британија, изјави денеска портпаролката на руското Министерство за надворешни работи, Марија Захарова. „Севастопол повторно беше нападнат на 22 септември и нема ни најмало сомневање дека нападот бил однапред планиран со користење

Москва: САД и Британија му помогнаа на Киев во нападот на Севастопол

Москва: САД и Британија му помогнаа на Киев во нападот на Севастопол

Неодамнешниот напад на Киев врз Севастопол е извршен во тесна координација со американски и британски експерти, изјави портпаролката на руското Министерство за надворешни работи, Марија Захарова. „На 22 септември Севастопол повторно беше нападнат и нема сомнеж дека нападот бил планиран порано со помош на западното разузнавање, сателитска опрема на

Захарова: Украина ја нападна руската флота на Крим на барање на странски разузнавачки служби

Захарова: Украина ја нападна руската флота на Крим на барање на странски разузнавачки служби

63 Споделувања Share Tweet Украинскиот напад врз руската црноморска флота на Крим „е извршен на барање на американските и британските разузнавачки служби“ и во координација со нив, изјави портпаролката на руското МНР Марија Захарова. „Нема сомнеж дека нападот бил планиран со користење на западно разузнавање, сателитска опрема на НАТО и извидувачки

ЗАХАРОВА: Украинa ја нападна руската флота на Крим на барање од службите на САД и В. Британија и со сателитска опрема од НАТО

ЗАХАРОВА: Украинa ја нападна руската флота на Крим на барање од службите на САД и В. Британија и со сателитска опрема од НАТО

Украинскиот напад врз руската црноморска флота на Крим „е извршен на барање на американските и британските разузнавачки служби“ и во координација со нив, изјави портпаролката на руското МНР Марија Захарова. - Нема сомнеж дека нападот бил планиран со користење на западно разузнавање, сателитска опрема на НАТО и извидувачки авиони, рече Захарова. Таа