притисни ентер »

Ковачевски на работен ручек на високo ниво на Светскиот eкономски форум
Ковачевски на работен ручек на високo ниво на Светскиот eкономски форум

Ковачевски на работен ручек на високo ниво на Светскиот eкономски форум

Премиерот  Димитар Ковачевски учествуваше на работен ручек со светската бизнис и политичка елита, во организација на Светскиот економски форум во Њујорк. На собирот учествуваа високи претставници на политичко ниво од земјите од Г7, Европа, Азија и регионот, како и на водечки светски мултинационални компании, меѓу кои на Амазон, Мастеркард и други,

Ковачевски на работен ручек на високо ниво на Светскиот економски форум

Ковачевски на работен ручек на високо ниво на Светскиот економски форум

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, учествуваше на работен ручек со светската бизнис и политичка елита, во организација на Светскиот економски форум во Њујорк. На собирот учествуваа високи претставници на политичко ниво од земјите од Г7, Европа, Азија и регионот, како и на водечки светски мултинационални компании,

Ковачевски на работен ручек на високo ниво на Светскиот eкономски форум

Ковачевски на работен ручек на високo ниво на Светскиот eкономски форум

Премиерот Димитар Ковачевски, учествуваше на работен ручек со светската бизнис и политичка елита, во организација на Светскиот економски форум во Њујорк. На собирот учествуваа високи претставници на политичко ниво од земјите од Г7, Европа, Азија и регионот, како и на водечки светски мултинационални компании, меѓу кои на Амазон, Мастеркард и други.

Ковачевски - Душек: Соработката со Светскиот економски форум е посебно значајна за економските перспективи на земјата

Ковачевски - Душек: Соработката со Светскиот економски форум е посебно значајна за економските перспективи на земјата

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски во Њујорк остварил средба со управниот директор на Светскиот економски форум, Мирек Душек, на која е разговарано за економските перспективи на Република Северна Македонија и на регионот на Западен Балкан, во контекст на политичките и безбедносните предизвици на европскиот

Ковачевски – Душек: Соработката со Светскиот економски форум е посебно значајна за економските перспективи

Ковачевски – Душек: Соработката со Светскиот економски форум е посебно значајна за економските перспективи

Премиерот Димитар Ковачевски, во Њујорк се сретна со управниот директор на Светскиот економски форум, Мирек Душек. На состанокот е разговарано за економските перспективи на Република Северна Македонија и на регионот на Западен Балкан, во контекст на политичките и безбедносните предизвици на европскиот континент, како и за важноста од соработката на

Ковачевски на работен ручек на високo ниво на Светскиот eкономски форум

Ковачевски на работен ручек на високo ниво на Светскиот eкономски форум

На собирот учествуваа високи претставници на политичко ниво од земјите од Г7, Европа, Азија и регионот, како и на водечки светски мултинационални компании, меѓу кои на Амазон, Мастеркард и други. На ручекот се разговараше за начините за зајакнување на основната доверба неопходна за унапредување на заедничката глобална агенда во сегашниот предизвикувачки

Ковачевски – Душек: Соработката со Светскиот економски форум е посебно значајна за економските перспективи на Северна Македонија

Ковачевски – Душек: Соработката со Светскиот економски форум е посебно значајна за економските перспективи на Северна Македонија

реклама Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, во Њујорк се сретна со управниот директор на Светскиот економски форум, Мирек Душек. На состанокот е разговарано за економските перспективи на Република Северна Македонија и на регионот на Западен Балкан, во контекст на политичките и безбедносните предизвици на европскиот

Ковачевски на работен ручек на високo ниво на Светскиот eкономски форум

Ковачевски на работен ручек на високo ниво на Светскиот eкономски форум

реклама Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, учествуваше на работен ручек со светската бизнис и политичка елита, во организација на Светскиот економски форум во Њујорк. На собирот учествуваа високи претставници на политичко ниво од земјите од Г7, Европа, Азија и регионот, како и на водечки светски мултинационални

Ковачевски на работен ручек на високo ниво на Светскиот eкономски форум

Ковачевски на работен ручек на високo ниво на Светскиот eкономски форум

Претседателот на Владата, Димитар Ковачевски, учествуваше на работен ручек со светската бизнис и политичка елита, во организација на Светскиот економски форум во Њујорк. На собирот учествуваа високи претставници на политичко ниво од земјите од Г7, Европа, Азија и регионот, како и на водечки светски мултинационални компании, меѓу кои на Амазон, Мастеркард