притисни ентер »

Зошто оваа ПЛАЖА ВО УЛЦИЊ Е ЗАБРАНЕТА ЗА МАЖИ
Зошто оваа ПЛАЖА ВО УЛЦИЊ Е ЗАБРАНЕТА ЗА МАЖИ

Зошто оваа ПЛАЖА ВО УЛЦИЊ Е ЗАБРАНЕТА ЗА МАЖИ

Уникатната плажа во Улцињ во Црна Гора е специфична по тоа што на мажите им е забранет влезот од мај до октомври, а ги привлекува припадничките на понежниот пол во текот на целата сезона. Главната причина за зголеменото присуство на жените на оваа плажа е водата богата со сулфур. Легендата вели дека благодарение на оваа вода многу жени ја постигнале

Зошто оваа ПЛАЖА ВО УЛЦИЊ Е ЗАБРАНЕТА ЗА МАЖИ

Зошто оваа ПЛАЖА ВО УЛЦИЊ Е ЗАБРАНЕТА ЗА МАЖИ

Уникатната плажа во Улцињ во Црна Гора е специфична по тоа што на мажите им е забранет влезот од мај до октомври, а ги привлекува припадничките на понежниот пол во текот на целата сезона. Главната причина за зголеменото присуство на жените на оваа плажа е водата богата со сулфур. Легендата вели дека благодарение на оваа вода многу жени ја постигнале

Црногорската плажа забранета за мажи

Црногорската плажа забранета за мажи

Уникатната плажа во Улцињ во Црна Гора е специфична по тоа што на мажите им е забранет влезот од мај до октомври, а ги привлекува припадничките на понежниот пол во текот на целата сезона. Главната причина за зголеменото присуство на жените на оваа плажа е водата богата со сулфур. Легендата вели дека благодарение на оваа вода многу жени ја постигнале