притисни ентер »

Мамин син: Цеца откри каде ќе живее Вељко откако ќе се венча со Богдана
Мамин син: Цеца откри каде ќе живее Вељко откако ќе се венча со Богдана

Мамин син: Цеца откри каде ќе живее Вељко откако ќе се венча со Богдана

Antonio Ahel/ATA Images Синот на најпопуларната пејачка Светлана Цеца Ражњатовиќ, Вељко Ражнатовиќ, во јуни треба да се венча, но во оваа прилика неговата мајка откри како  ќе изгледа животот на членовите на нивното семејства, по свадбата на Вељко со Богдана Родиќ. Цеца Ражнатовиќ откри дали Вељко одлучил  да го промени местото на живеење откако ќе

Вељко донел одлука: После венчањето во јуни ќе живее во оваа куќа

Вељко донел одлука: После венчањето во јуни ќе живее во оваа куќа

Светлана Ражнатовиќ како и секоја вистинска мајка секогаш го подржува својот син во неговата одлука. Вељко Ражнатовиќ во јуни би требал да застане на лудиот камен, а по тој повод неговата мајка открива како ќе изгледа животот на членовите на нејзиното семејство после свадбата на Вељко и Богдана Родиќ. Та открила дека Вељко “одлучил“ да го смени местото

Вељко донел одлука: После венчањето во јуни ќе живее во оваа куќа

Вељко донел одлука: После венчањето во јуни ќе живее во оваа куќа

Светлана Ражнатовил како и секоја вистинска мајка секогаш го подржува својот син во неговата одлука. Вељко Ражнатовиќ во јуни би требал да застане на лудиот камен, а по тој повод неговата мајка открива како ќе изгледа животот на членовите на нејзиното семејство после свадбата на Вељко и Богдата Родиќ. Та открила дека Вељко одлучил да го смени местото