притисни ентер »

Лукас и Соња се повторно заедно
Лукас и Соња се повторно заедно

Лукас и Соња се повторно заедно

Аца Лукас и Соња Вуксановиќ наводно повторно се заедно, пишуваат српските медиуми. Двајцата се смириле пред неколку месеци, но досега се криеле од јавноста. Аца и Соња избегнувале да се појават на јавни настани, но биле видени од папараците во еден ресторан за време на прославата на Божиќ со нивни блиски пријатели. „Соња и Аца се како рогови во вреќа,

Ја претепа поранешната сопруга, а сега таа го моли: Соња Вуксановиќ повторно му се врати на Аца Лукас само поради оваа причина

Ја претепа поранешната сопруга, а сега таа го моли: Соња Вуксановиќ повторно му се врати на Аца Лукас само поради оваа причина

Ја претепа поранешната сопруга, а сега таа го моли: Соња Вуксановиќ повторно му се врати на Аца Лукас само поради оваа причина Познатиот српски пејач Аца Лукас според српските пишувања повторно се смирил со својата поранешна сопруга Соња Вуксановиќ. Имено помирувањето се случило пред неколку месеци, а парот се гледа далеку од очите на јавноста. -Соња

Тие се како рогови во вреќа, ама не можат еден без друг: Лукас и Соња повторно се заедно

Тие се како рогови во вреќа, ама не можат еден без друг: Лукас и Соња повторно се заедно

Аца Лукас и неговата поранешна сопруга Соња Вуксановиќ повторно се заедно, дознава српски Курир. Пејачот и мајката на неговата најмлада ќерка Викторија се смириле пред неколку месеци, но тоа го кријат како змија нозе. Двајцата избегнуваат да се појавуваат на градските настани каде што има медиуми, но со пријателите заедно го прославиле Божиќ во ресторан

Втора шанса на љубовта – Аца Лукас и се врати на поранешната сопруга Соња

Втора шанса на љубовта – Аца Лукас и се врати на поранешната сопруга Соња

Аца Лукас и неговата поранешна сопруга Соња Вуксановиќ се повторно заедно, ексклузивно пренесува српскиот портал „Курир“. Пејачот и мајката на неговата најмлада ќерка Викторија се смириле пред неколку месеци, но се кријат од јавноста. Парот избегнува да се појавува на градските случувања каде се присутни медиумите, но заедно со пријатели го прославиле

Аца Лукас и Соња Вукасановиќ повторно заедно: Популарниот пар заедно го поминал Божиќ

Аца Лукас и Соња Вукасановиќ повторно заедно: Популарниот пар заедно го поминал Божиќ

Аца Лукас и неговата поранешна сопруга Соња Вуксановиќ се повторно заедно, ексклузивно пренесува српскиот портал Курир. Пејачот и мајката на неговата најмлада ќерка Викторија се смириле пред неколку месеци, но се кријат од јавноста. Парот избегнува да се појавува во јавност и на градските случувања каде се присутни медиумите, но заедно со пријатели

СЕ КРИЈАТ ОД ЈАВНОСТА:Аца Лукас и Соња Вуксановиќ не можат еден без друг!

СЕ КРИЈАТ ОД ЈАВНОСТА:Аца Лукас и Соња Вуксановиќ не можат еден без друг!

Аца Лукас и неговата поранешна сопруга Соња Вуксановиќ се повторно заедно, ексклузивно пренесува српскиот портал Курир. Пејачот и мајката на неговата најмлада ќерка Викторија се смириле пред неколку месеци, но се кријат од јавноста. Парот избегнува да се појавува во јавност и на градските случувања каде се присутни медиумите, но заедно со пријатели