притисни ентер »

Лукаревска: Најостро демантирам дека Дејан Смилевски имал било каква допирна точка со МојДДВ

Лукаревска: Најостро демантирам дека Дејан Смилевски имал било каква допирна точка со МојДДВ

Директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска ја демантира информацијата дека лицето Дејан Смилевски изработувало, одржувало или имало било каква допирна точка со проектот/апликацијата/наградната игра – МојДДВ. -Имајќи предвид дека штетните последици на една лажна вест не секогаш зависи од кредибилитетот на тој што ја пласира, со цел да

Лукаревска: Жалам што „МојДДВ“ стана мета на опозицискиот систем за ширење на лажни вести

Лукаревска: Жалам што „МојДДВ“ стана мета на опозицискиот систем за ширење на лажни вести

„Најостро демантирам дека лицето Дејан Смилевски изработувал, одржувал или имал било каква допирна точка со проектот/апликацијата/наградната игра – МојДДВ. Компанијата „Акцент ДООЕЛ” го изработи и одржува софтверот. Извлекувањето на наградите и нивните приматели оди преку лотариски систем-случаен избор и во него учествуваат сите кои скенирале фискални

Лукаревска: Најостро демантирам дека Дејан Смилевски изработувал или имал допирна точка со проектот – МојДДВ

Лукаревска: Најостро демантирам дека Дејан Смилевски изработувал или имал допирна точка со проектот – МојДДВ

Вечерва на својот фејсбук профил, директорката на УЈП, Сања Лукаревска остро ги демантираше тврдењата дека  лицето Дејан Смилевски изработувало, одржувало или имало било каква допирна точка со проектот/апликацијата/наградната игра – МојДДВ. „Имајќи предвид дека штетните последици на една лажна вест не секогаш зависи од кредибилитетот на тој што ја

И ХОНОРАР од Влада и 100.000 од МојДДВ, случајност или не?!

И ХОНОРАР од Влада и 100.000 од МојДДВ, случајност или не?!

Откако излезе во јавноста скандалот за тајните хонорарци на владата кои во 2019 и 2020 години земале нешто над 1 милион евра се отвори прашањето, зошто се тајни, додека државните приходи дури и на граѓаните кои скенираат фискални се јавни. Од владата најпрво не сакаа да ги објават 58-те хонорарци, повикувајќи се неиздржливи изговори, како што е Греко,

И ХОНОРАР од Влада и 100.000 од МојДДВ, случајност или не?!

И ХОНОРАР од Влада и 100.000 од МојДДВ, случајност или не?!

Откако излезе во јавноста скандалот за тајните хонорарци на владата кои во 2019 и 2020 години земале нешто над 1 милион евра се отвори прашањето, зошто се тајни, додека државните приходи дури и на граѓаните кои скенираат фискални се јавни. Од владата најпрво не сакаа да ги објават 58-те хонорарци, повикувајќи се неиздржливи изговори, како што е Греко,

Лукаревска: Демантирам дека Дејан Смилевски има било каква допирна точка со МојДДВ, извлекувањето на наградите оди преку случаен избор

Лукаревска: Демантирам дека Дејан Смилевски има било каква допирна точка со МојДДВ, извлекувањето на наградите оди преку случаен избор

,,Имајќи во предвид дека штетните последици на една лажна вест не секогаш зависи од кредибилитетот на тој што ја пласира, со цел да спречам евентуално ставање на јавноста во заблуда сметам дека е неопходно да реагирам. Најостро демантирам дека лицето Дејан Смилевски изработувал, одржувал или имал било каква допирна точка со проектот/апликацијата/наградната

Лукаревска: Најостро демантирам дека Дејан Смилевски имал каква било допирна точка со МојДДВ

Лукаревска: Најостро демантирам дека Дејан Смилевски имал каква било допирна точка со МојДДВ

Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска ја демантира информацијата дека лицето Дејан Смилевски изработувало, одржувало или имало каква било допирна точка со проектот/апликацијата/наградната игра – МојДДВ. – Имајќи предвид дека штетните последици на една лажна вест не секогаш зависи од кредибилитетот на тој што ја пласира, со цел

Лукаревска: Најостро демантирам дека Дејан Смилевски имал било каква допирна точка со МојДДВ

Лукаревска: Најостро демантирам дека Дејан Смилевски имал било каква допирна точка со МојДДВ

Директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска ја демантира информацијата која се шири во јавноста дека лицето Дејан Смилевски кое доби 100.000денари награда од Мој ДДВ,  изработувало, одржувало или имало било каква допирна точка со проектот/апликацијата/наградната игра – МојДДВ. -Имајќи предвид дека штетните последици на една лажна вест

Лукаревска: Најостро демантирам дека Дејан Смилевски ималил каква било допирна точка со МојДДВ

Лукаревска: Најостро демантирам дека Дејан Смилевски ималил каква било допирна точка со МојДДВ

Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска ја демантира информацијата дека лицето Дејан Смилевски изработувало, одржувало или имало каква било допирна точка со проектот/апликацијата/наградната игра – МојДДВ. – Имајќи предвид дека штетните последици на една лажна вест не секогаш зависи од кредибилитетот на тој што ја пласира, со цел