притисни ентер »

Ковид-19 во специјална војна против НАТО и ЕУ
Ковид-19 во специјална војна против НАТО и ЕУ

Ковид-19 во специјална војна против НАТО и ЕУ

ДИАНА М. МЛАДЕНОВСКА Повеќедецениските напори, очекувања и надежи, но и фрустрации и разочарувања, само за неколку недели избледеа како износени гаќи предолго оставени да се сушат на летното сонце, поради една подмикроскопска честичка, која побрзо од која било идеја за европско заедништво и поразорно од кое било оружје на најмоќната и најдолговечна