притисни ентер »

Заев го означи стартот на изградбата на новиот градски пазар во Велес
Заев го означи стартот на изградбата на новиот градски пазар во Велес

Заев го означи стартот на изградбата на новиот градски пазар во Велес

Премиерот Зоран Заев, денеска присуствуваше и се обрати на настан по повод стартoт на работите на новиот градски пазар во Велес. Градежната парцела опфаќа вкупно речиси 4.200 квадратни метри, од кои 2.300 квадратни метри површина е наменета за продажба на производи. „Новиот градски пазар се гради според најсовремени стандарди и конечно после неколку

Заев го означи стартот на изградбата на новиот градски пазар во Велес

Заев го означи стартот на изградбата на новиот градски пазар во Велес

Премиерот Зоран Заев, денеска присуствуваше и се обрати на настан по повод стартoт на работите на новиот градски пазар во Велес. Градежната парцела опфаќа вкупно речиси 4.200 квадратни метри, од кои 2.300 квадратни метри површина е наменета за продажба на производи. „Новиот градски пазар се гради според најсовремени стандарди и конечно после неколку

Заев го означи стартот на изградбата на новиот градски пазар во Велес

Заев го означи стартот на изградбата на новиот градски пазар во Велес

Премиерот Зоран Заев, денеска присуствуваше и се обрати на настан по повод стартoт на работите на новиот градски пазар во Велес. Градежната парцела опфаќа вкупно речиси 4.200 квадратни метри, од кои 2.300 квадратни метри површина е наменета за продажба на производи. „Новиот градски пазар се гради според најсовремени стандарди и конечно после неколку

Заев го означи стартот на изградбата на новиот градски пазар во Велес

Заев го означи стартот на изградбата на новиот градски пазар во Велес

Премиерот Зоран Заев, денеска присуствуваше и се обрати на настан по повод стартoт на работите на новиот градски пазар во Велес. Градежната парцела опфаќа вкупно речиси 4.200 квадратни метри, од кои 2.300 квадратни метри површина е наменета за продажба на производи. „Новиот градски пазар се гради според најсовремени стандарди и конечно после неколку

Во Велес започна изградбата на нов Градски пазар

Во Велес започна изградбата на нов Градски пазар

Градежната парцела за изградба на нов Градски пазар во Велес, чија официјална изградба започна денес е со вкупна површина од 4.172 метри квадратни, од кои 2.300 метри квадратни се наменети за продавачите на земјоделски производи. Пазарот е составен од шест дела, од кои четири ќе бидат сместени 19 дуќани, деловни објекти, канцеларии и два угостителски

Заев: Велес ќе добие современ Градски пазар што е од големо значење и за земјоделците и трговците

Заев: Велес ќе добие современ Градски пазар што е од големо значење и за земјоделците и трговците

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, денеска присуствуваше и се обрати на настан по повод старт на работите на новиот Градски пазар во Велес. На настанот покрај премиерот Заев присуствуваа и Аце Коцевски, градоначалник на Општина Велес, Љупчо Николовски, заменик-претседател за борба против корупцијата и криминал, одржлив

Во Велес започна изградбата на нов Градски пазар

Во Велес започна изградбата на нов Градски пазар

Градежната парцела за изградба на нов Градски пазар во Велес, чија официјална изградба започна денес е со вкупна површина од 4.172 метри квадратни, од кои 2.300 метри квадратни се наменети за продавачите на земјоделски производи. Пазарот е составен од шест дела, од кои четири ќе бидат сместени 19 дуќани, деловни објекти, канцеларии и два угостителски

Заев: Велес ќе добие современ Градски пазар што е од големо значење за регионалната економија

Заев: Велес ќе добие современ Градски пазар што е од големо значење за регионалната економија

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, денеска присуствуваше и се обрати на настан по повод старт на работите на новиот Градски пазар во Велес. На настанот покрај премиерот Заев присуствуваа и Аце Коцевски, градоначалник на Општина Велес, Љупчо Николовски, заменик-претседател за борба против корупцијата и криминал, одржлив

Во Велес почна изградбата на нов Градски пазар

Во Велес почна изградбата на нов Градски пазар

Градежната парцела за изградба на нов Градски пазар во Велес, чија официјална изградба почна денеска е со вкупна површина од 4.172 метри квадратни, од кои 2.300 метри квадратни се наменети за продавачите на земјоделски производи. Градежната парцела за изградба на нов Градски пазар во Велес, чија официјална изградба почна денеска е со вкупна површина

Николовски: После долги години, Велес добива комплетно нов, затворен, модерен градски пазар

Николовски: После долги години, Велес добива комплетно нов, затворен, модерен градски пазар

Денеска започна официјалната изградба на нов Градски пазар во Велес со вкупна површина од 4.172 метри квадратни, од кои 2.300 метри квадратни се наменети за продавачите на земјоделски производи. Пазарот е составен од шест дела, од кои четири ќе бидат сместени 19 дуќани, деловни објекти, канцеларии и два угостителски објекти на вкупно 638 метри квадратни,