притисни ентер »

Деветнаесетгодишен мопедист со тешки повреди заврши во болница
Деветнаесетгодишен мопедист со тешки повреди заврши во болница

Деветнаесетгодишен мопедист со тешки повреди заврши во болница

Вчера на улицата „Маршал Тито“ во кочанското село Прибачево се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко возило „рено“, управувано од Т.А.(34) од Кочани и мопед управуван од В.С.(19) од селото Прибачево, и двете со кочански регистарски ознаки. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил возачот на мопедот, кој бил пренесен во Јавната здравствена

Тинејџер-моторџија настрада во судир со автомобил

Тинејџер-моторџија настрада во судир со автомобил

На 10.09.2019 во 14.26 часот на ул.„Маршал Тито“ во кочанското село Прибачево се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко возило „рено“, управувано од Т.А.(34) од Кочани и мопед управуван од В.С.(19) од с.Прибачево, и двете со кочански регистарски ознаки. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил возачот на мопедот, кој бил пренесен во Јавната

Тинејџер-моторџија настрада во судир со автомобил

Тинејџер-моторџија настрада во судир со автомобил

На 10.09.2019 во 14.26 часот на ул.„Маршал Тито“ во кочанското село Прибачево се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко возило „рено“, управувано од Т.А.(34) од Кочани и мопед управуван од В.С.(19) од с.Прибачево, и двете со кочански регистарски ознаки. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил возачот на мопедот, кој бил пренесен во Јавната

Деветнаесетгодишен мопедист со тешки повреди заврши во болница

Деветнаесетгодишен мопедист со тешки повреди заврши во болница

Вчера на улицата „Маршал Тито“ во кочанското село Прибачево се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко возило „рено“, управувано од Т.А.(34) од Кочани и мопед управуван од В.С.(19) од селото Прибачево, и двете со кочански регистарски ознаки. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил возачот на мопедот, кој бил пренесен во Јавната здравствена

Деветнаесетгодишен мопедист со тешки повреди заврши во болница

Деветнаесетгодишен мопедист со тешки повреди заврши во болница

Вчера на улицата „Маршал Тито“ во кочанското село Прибачево се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко возило „рено“, управувано од Т.А.(34) од Кочани и мопед управуван од В.С.(19) од селото Прибачево, и двете со кочански регистарски ознаки. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил возачот на мопедот, кој бил пренесен во Јавната здравствена

Едно лице тешко повредено - Тешка несреќа во Македонија

Едно лице тешко повредено - Тешка несреќа во Македонија

Тешка несреќа се случила вчера во кочанско каде се судриле автомобил и мопед при што едно лице е тешко повредено. Во 14.26 часот на улицата „Маршал Тито“ во кочанското село Прибачево се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко возило „рено“, управувано од 34-годишниот Т.А. од Кочани и мопед управуван од 19-годишниот В.С. од селото Прибачево, и двете

Деветнаесетгодишен мопедист со тешки повреди заврши во болница

Деветнаесетгодишен мопедист со тешки повреди заврши во болница

Вчера на улицата Маршал Тито во кочанското село Прибачево се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко возило „рено“, управувано од Т.А.(34) од Кочани и мопед управуван од В.С.(19) од селото Прибачево, и двете со кочански регистарски ознаки. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил возачот на мопедот, кој бил пренесен во Јавната здравствена

Тинејџер тешко повреден во сообраќајка со мопед во кочанско Прибачево

Тинејџер тешко повреден во сообраќајка со мопед во кочанско Прибачево

Вчера во 14.26 часот на ул.„Маршал Тито“ во кочанското село Прибачево се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко возило „рено“, управувано од Т.А.(34) од Кочани и мопед управуван од В.С.(19) од с.Прибачево, и двете со кочански регистарски ознаки. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил возачот на мопедот, кој бил пренесен во Јавната здравствена

Тинејџер тешко повреден во сообраќајка со мопед

Тинејџер тешко повреден во сообраќајка со мопед

Вчера во 14.26 часот на ул.„Маршал Тито“ во кочанското село Прибачево се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко возило „рено“, управувано од Т.А.(34) од Кочани и мопед управуван од В.С.(19) од с.Прибачево, и двете со кочански регистарски ознаки. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил возачот на мопедот, кој бил пренесен во Јавната здравствена

Деветнаесетгодишен мопедист со тешки повреди заврши во болница

Деветнаесетгодишен мопедист со тешки повреди заврши во болница

Вчера на улицата Маршал Тито во кочанското село Прибачево се случила сообраќајна незгода помеѓу патничко возило „рено“, управувано од Т.А.(34) од Кочани и мопед управуван од В.С.(19) од селото Прибачево, и двете со кочански регистарски ознаки. Во незгодата со тешки телесни повреди се здобил возачот на мопедот, кој бил пренесен во Јавната здравствена